Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo a taky se mi líbí, že zrovna voni, Tydlitátová, mluví o nenávistných lžích komoušů. Vždyť mají stejnou mentalitu jako oni.

0 0
možnosti

Ano Pavel Wonka by mohl vyprávět. Protože on na rozdíl od jiných disidentů ultimátně pocítil brutalitu komunistického svinstva. Ani neměl zapotřebí deklarovat svůj postoj podepisováním pamfletů.

Jenže on už vyprávět nemůže, tak jako Karel Kryl už nezazpívá. Proto si je každý havlistický tlučhuba bere do huby, aby na sebe nechal dopadnout odlesk jejich hrdinství a pravdivosti. Nemohou se bránit, tak jim alespoň celebrovaní zrádci připichují im memoriam metály na bezdechou hruď.

0 0
možnosti

A proč tedy vznikl komunismus? 8-o

0 2
možnosti

Poděkování autorce.R^

Karma !!

7 0
možnosti

J54a64r10a 45R90a23n12k

27. 4. 2014 6:25

AnoR^ Komunismus je zlo!!

3 0
možnosti

A12d98a31m 30S89t22a36v26a

26. 4. 2014 14:34

Musím se tedy zeptat znovu: Jak je možné, že po převratu byla ta soudkyně Horwáthová znovu potvrzena a znovu jmenována za soudkyni? Nejmenuje soudce prezident?

4 0
možnosti

Raději se neptat, protože pravda se už zase krčí v koutku a nesmí ani hlesnout. Paní soudkyně byla vyšetřována parlamentní vyšetřovací komisí (po roce 1989!), která se kauzou dopodrobna zabývala, včetně zprávy nezávislých zahraničních lékařů, přítomných při pitvě. Ti NESHLEDALI žádné známky fyzického týrání ani mučení jako příčinu smrti. Tolik jenom o "pravdě", která je v článku. Tato komise neshledala pochybení soudkyně a očistila jí z jakékoliv podjatosti a nesprávného rozhodnutí. Na základě výsledků činnosti této komise mohla být soudkyně Horváthová jmenována prezidentem republiky doživotně soudkyní. Tohle se událo po roce 1989, zdůrazňuji. Nechce se mi věřit, že v té parlamentní vyšetřovací komisi byli jenom komunisté anebo jiní zaujatí lidé. Nakonec, pokud by byla pravda, co se uvádí v článku, nic není promlčeno a je možno podat na každého i dnes trestní oznámení. Proč není podáno?

3 5
možnosti
Foto

Skoro stejný článek už jsem dnes četl. Zdá se mi, že někdo vykrádal cizí texty.

1 2
možnosti
Foto

I kdyby těch článků dneska vyšlo 100, stále to je málo...!!!

7 1
možnosti
Foto

A co se změnilo?  Ti co bili a tloukli před tím, mohou opět. Jen ne ve jménu komunismu, socialismu, či fašismu, ale ve jménu demokratického státu.  Je mě z těchto lidí, co využívají systém, pro páchání legálního násilí vůči nenásilným jednotlivcům, špatně a opravdu mě nezajímá jaké ideály tím sledují.

1 3
možnosti

Násilí předstátní společnosti bylo daleko vyšší.

2 0
možnosti
Foto

Je nutné STÁLE A NEUSTÁLE připomínat zločiny komunismu!!!

Autorce dávám velkou KARMU.

12 1
možnosti
Foto

Dobré je si také připomínat, proč mohli komunisté a fašisté vraždit.

4 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem