Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Milá kolegyně, koukám, že jsem měl bohužel pravdu. Dokonce jeden "borec" by Vás chtěl inzultovat!!! To si nedovolili  ani pánové Šustek či Macek

6 0
možnosti
Foto

Wonka žil na malém městě (Vrchlabí). Díky tomu by nemělo být nemožné zjistit všechny okolnosti, které nakonec vedly k jeho nepěknému konci. Je škoda, že podrobnosti dosud nikdo na netu nezveřejnil, protože by zajisté byly velmi poučné.

3 0
možnosti
JC

Pravda o životě Pavla Wonku je tabu a dnes se mnohým nehodí. Nesmí se narušit ta umělá gloriola a zviditelňování se lidí, kteří jí pěstují.:-/

2 9
možnosti
JC

Zlo je i alkohol a vizionářské až nereálné sny pod jeho vlivem. Pavel Wonka o to musel vědět své.

0 12
možnosti
VS

Pod svým skutečným jmenem byste se podobnou zhovadilost napsat neodvážil, ubožáku.

4 0
možnosti
Foto

Víte, laciným antikomunistou je označován člověk, který pětadvacet let po pádu režimu bojuje proti Štěpánovi a Biľakovi, případně hrdina, který je ochoten bojovat proti stále žijícímu Jakešovi. V té době kdy proti komunismu bojoval Pavel Wonka by jej to ani nenapadlo.... Pavel Wonka byl, na rozdíl od těch laciných antikomunistů, opravdový hrdina.

6 0
možnosti
JS

Nejsem slušný člověk, protože nejsem antikomunista. Kdy si hlasatelé těchto názorů uvědomí, že jsou grázlové stejného ražení jako ti, co pověsili Horákovou?

2 4
možnosti
BM

Takže antifašisté jsou stejní grázlové jako příslušníci SS??? Dle Vaší logiky asi ano.

Fašismus a komunismus jsou zrůdné ideologie a na jejich zločiny se musí stále upozorňovat!!!! Připomínat jak Osvětim, tak Gulagy, jak Terezín a Lidice, tak i Jáchymov.....

11 1
možnosti

Co má co společného soudkyně Horvátová s komunismem? Nechápu souvislost. Konkrétní vina není o abstraktních pojmech.

0 6
možnosti
BM

Byla nedílnou součástí tzv.socialistické justice, která posílala do kriminálu odpůrce režimu. A to není slouvislost???????

10 0
možnosti
BM

Děkuji za vzpomínku. Avšak vysloužíte si zde v diskusích "svoje". Oni na ten "zlatý socík" totiž nevzpomínají pouze bývalí či současní komunisté,ale řada těch, kteří si tyto zrůdnosti nechtějí pamatovat. Vzpomínají na pivo za dvě "ká" a tzv. životní jistoty..

Ode mne samozřejmě karma!!!!!!

12 0
možnosti
JK

J26a83n 16K13o26t84t65a38s

26. 4. 2014 10:50

a ode mne jeden pohlavek na dálku...strašná demagogie.

0 12
možnosti
AS

A44d90a64m 21S45t79a78v65a

26. 4. 2014 10:23

Autorko, dávám vám nesčetně karem. Ale jen dvě poznámky: Kdo myslíte, že tu soudkyni Horwáthovou jmenoval do úřadu? A potom, co víte o postoji Václava Havla prezidenta k případu Pavla Wonky?

5 1
možnosti

Václavu Havlovi se Pavel Wonka příliš nehodil, protože by z něj sňal gloriolu největšího disidenta, takže i proto případ Pavla Wonky zná ve světě málokdo, zato Václava Havla zná každý, byť nevědí, že si on na rozdíl od Pavla Wonky kouřil v base doutníky

5 1
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem