Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Pěkně a pravdivě napsáno,karma. Bobošíkovou nemůžou bolet záda, neboť nemá páteř, to je děs,co už zničila....Rv

14 2
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Děkuji moc za informace!

Bohužel je to typický projev dnešní naší společnosti, kdy mnozí z nás pohrdají pravdou, staví ji na roveň lži a ženou se pouze za svým osobním profitem! Nepřekvapuje nás to, protože naše politické špičky takto vychovávají naši společnost!

Přesto pokud chceme zachovat Listopadové ideály, je důležité postavit se na stranu pravdy proti lži!

Lubomír Zaorálek zjevně zklamal! Pozoruhodná je též aktivita Bobošíkové, která v době televizní krize se postavila na stranu bolševiků! Pozor! Vrací se nám bolševické praktiky!

!!

21 2
možnosti
DH

Bohumíre, zabývat se zde Zaorálkem, či Bobošíkovou je jen jakýmsi házením hrachu na zeď. Vždyť tyto a jim podobné postavičky jsou známé svými postoji a nějaké psaní toho stejného textu jak to pravidelně děláš na tom nic nezmění, stejně jako jen pouhé konstatování o vracení se překonaných praktik.

A stejně tak nevím, zda skutečně chceme zachovat nějaké Listopadové ideály, když budeme podobně jako Ty jen a jen opakovat na kterou stranu se postavit. Chtělo by to kromě neustále opakujícího se psaní agitačních hesel, jak je Tvým zvykem, se skutečně postavit hrdinně čelem proti všemu tomu zlu, které nás obklopuje a jít příkladem, což by mohlo být jakýmsi motivem abys nám v praxi předvedl jak na to.

6 1
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem