Diskuse

O privilegovaném soucitu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem se dočetl ve vašem článku, že sice není správné se radovat z údajné blízkosti něčí smrti, nicméně přesto byste uvítala jakýkoli odchod prezidenta Zemana (v jasném kontextu tedy včetně jeho smrti), protože by to "zastavilo příval hulvátství, lží a cynismu"!.

Něco tak odporně hulvátského, lživého a cynického (a také zapšklého a nenávistného) jsem dlouho nečetl! 8-o

Naprostý hnus v jeho krystalicky nejčistší podobě!;-€Rv

12 3
možnosti
Foto

Co je na tom lživého?8-o

1 5
možnosti

Ve svém článku vyslovujete doporučení, cituji: "Dobrá, buďme pokorní a zachovejme určitou míru decentnosti". Ale Váš text svědčí o tom, že jste nikdy neměla v úmyslu se tohoto vlastního doporučení držet. Naopak. Váš text není ani zdaleka decentní – je velmi hanlivým útokem na Zemanovu osobu. Zajímalo by mne, čím chcete dokázat, že jste lepší, než on? Tímto textem?

15 7
možnosti
Foto

Obzvláště pamflety mnohými se cení, tak bylo, i je, a nic nového to není. Šůmanům ,,zdar", ba až i po jejich ,,Na stráž";-D

5 5
možnosti
Foto

Miloš Zeman. Jak já toho chlapa neměl rád. A najednou dostal rozum, vzepřel se Havlovi, nakopal Luxe s Rumlem do pozadí a spřáhl se s Klausem. A vládl.

A nyní, přes všechny své nectnosti (a že jich má požehnaně) zase prezidentuje. Pravda, některých výšin našeho velkého vzoru, třeba běhání za holkama, nikdy, ani v mládí nedosahoval, ale člověk nemůže umět všechno.

To, co se s blížící prezidentskou volbou, zde na stránkách blogu a i jinde děje, není ničím jiným než výrazem paniky. Paniky, že Zeman může být podruhé zvolen.

Samozřejmě, že může, ale vyhrát nemusí. Nemusí, ale silně to hrozí.

A zdá se, že žádný z jeho soupeřů není tak silný, jako byl Karel Schwarzenberg. Tu míru oddanosti svých příznivců, jako měl před pěti lety "kníže" dnes nikdo nemá. Prostě chybí osobnost. Ono nestačí být "NeZeman". To není program, to netáhne.

A tak se budeme neustále dozvídat, jak je na tom Miloš Zeman špatně, až nakonec vyhraje v prvním kole. Protože, tak dlouho se nadávalo Babišovi, až přesvědčivě vyhrál. A kdyby voličům při předávce TOP09 neupadl kolík, bylo by to přes 30% a 82 mandátů.

10 10
možnosti
Foto

Je symbolické, že Zemana chválí člověk evidovaný v seznamech StB :-/

8 7
možnosti
Foto

Rv,,...ta lidská zloba, která pramení z lidské blbosti a tuposti...."(Jan WerichR^) Více není třeba dodávat, a netýká se to jen kde jakých ,,dálkových diagnostiků/tiček". Jinak není na škodu vnímat, kdo a proč to nejen šíří, ale i podporuje a jací lidé se tím nechávají ovlivnit. Strach, nenávist a lidé, podléhající dav. psychóze. O ničem jiném to není.Nějaké blogy a tzv. diskuze pod nimi jsou toliko marginálií, ovšem i vizitkou těch, kteří je ,,plodí", atˇ třeba i pro karmu či pro potřebu svých ,,až závratných orgazmů", nejlépe pak až v ,,grupáči" stejně ,,talentovaných"Rv

10 6
možnosti

A z čeho podle vás pramení Zemanova zloba a nenávist?

2 0
možnosti

Já jsem jen zvědav, kdy se ze zemanovského roztleskávacího blogerského spolku zvedne jediný bloger, který bude mít tu odvahu napsat: Miloši díky, ale už to prostě nedáš, příroda tě doběhla. To bych chtěl od těch přemýšlivců asi moc. Vám karma.R^

11 3
možnosti
Foto

O jednom bych věděla, pan Nožička. Ale je pravda, že až takto na rovinu se nevyjádřil, pokud vím. Ale i tak si toho u něj docela cením, i když se vůbec nemusíme. :-)

3 3
možnosti

...strach z opětovného zvolení tu vyprovokuje u spousty pisatelů takové reakce a úvahy,že rozum zůstává stát a utvrzuje mne v tom,že lidská zloba je nevypočítatelná a hlavně zákeřná[>-]!!

14 3
možnosti
Foto

A81l23e95š 70P74r95a38g49e88r

9. 11. 2017 11:15

Přečtěte si Olivera Twista, Davida Copperfielda, Hraběte Monte Crista, nebo nějaké ruské klasiky... otevřou se Vám oči.

1 0
možnosti
Foto

Zavděčit se, vážená paní, nelze ani moudrým a lidským postojem, když jde o člověka, který tolik rozděluje společnost. Ale s tím jste asi počítala. :-)R^

6 3
možnosti
Foto

Já mám jasno: v druhém kole prezidentské volby hlas komukoliv jen ne Zemanovi. Nic horšího než dnes na Hradě sedět (ležet) nemůže.

10 7
možnosti

Blogeři, zhoufujme se, Na zteč proti Zemanovi!

(bubnujte, vážený pane Flaško ... to je taky jediné, co s tím můžete dělat)

4 2
možnosti