Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J56a36n 26P40u96l78e24c

30. 9. 2017 9:39

Lidská hloupost nezná mezí. 8-o

0 0
možnosti
JR

J21a88r71a 68R88a61n55k

25. 9. 2017 1:29

Karma, diky nekolika fotografiim, ktere zde Cirque de Konvicka predvedly, maji dost duvodu byt nastvane, nikdo je nebere vazne, slusely by jim Donaldovy klobouky;-)

1 1
možnosti
Foto

Ano, ty tzv. "naštvané matky" tady skutečně vůči advokátce vykonávající její práci použily naprosto nepřijatelnou metodu dehonestace a štvanice zřejmě i za hranou zákona (čím se mimo jiné také nesmírně hloupě dopustily naprosto medvědí služby jinak pochopitelnému a důvodnému odporu vůči islamizaci naší země), ale v žádném případě to není "štvanice na zdravý rozum" (jak podsouvá paní autorka v nadpisu i v článku samotném).

Zdravý rozum tady naopak velí postavit se všemi legálními prostředky (jejichž hranu tady dle mého názoru ony "naštvané matky" bohužel překročily) na odpor jakémukoli nástupu a šíření symbolů a obsahu nenávistné fašistické islámské ideologie, která považuje ženy za méněcenné a bezprávné a muslimy za nadřazené a vyvolené.

Paní autorka zřejmě islámský šovinismus a fašismus buďto vůbec nevidí, nebo ho nechápe jako jedno z nejhorších nebezpečí naší svobodě a demokracii. Rv

4 0
možnosti
MB

M89i30l90a82n 16B11í52l44e97k

23. 9. 2017 21:09

"v žádném případě to není "štvanice na zdravý rozum" (jak podsouvá paní autorka v nadpisu i v článku samotném)."

Pokud je zpochybněn právní stát (jako se tomu stalo v tomto případě, kdy byla nevybíravě osočena právnička zastupující jednu ze stran), pak je to opravdu "štvanice na zdravý rozum".

4 0
možnosti
MS

R^ Zasloužená karma. Pořád zdejší moralisti nejsou schopni vstřebat základní informaci, že i advokát je člověk, který jen dělá práci na kterou studoval školu a za kterou mu klient zaplatil. Zajímalo by mě kolik zdejších moralistů například pomohlo svými silami postavit Krejčířovu vilu, nebo Čapí hnízdo. Peníze klienta přece nesmrdí.

4 1
možnosti
MK

Rv Mám rád utříděná fakta. Předem chci předeslat, že se způsobem kritiky advokátky, především s uveřejněním jejího fota, nesouhlasím. Na druhé straně je způsob uplatnění žaloby na řed. Kohoutovou více než diskutabilní.

Když se paní Korbelová Dohnalová seznámila s faktem, že se dotyčná Somálka nestala studentkou zdrav. školy, mohla klientku obeznámit s marností žaloby a od případu odstoupit. Není to jako u obhájců; žalovaná strana má ze zákona právo na obhájce, ale toto právo (povinnost státu) u žaloby není. A jsme u základní otázky: proč tento případ vzala? Nabízí se více možností: pro peníze (od koho?), nátlak ombucmanky Šabatové (ale čím?), zbývá vlastní přesvědčení.

To, k jakému způsobu prosazení žaloby se advokátka uchýlila je právě hodno tvrdé kritiky a nepřipadá u ní v úvahu ochrana osobnosti, neb se prezentuje před veřejností a jako taková požívá menší ústavní ochrany (jako politici) než řadový občan.

Vědouce, že přes řád školy se neprosadí, uchýlila se ke způsobu obhajoby, která operuje s výjimkami pro muslimy za falešného použití nároku na svobodu vyznání a LZPaS. Shrnuto, je to obhajoba islámu v Evropě a to ještě za použití nesprávného výkladu islámských textů. Zahalování žen není náb. povinnost a na druhé straně přenášet a zavádět v Evropě zvyklosti ze své mateřské země MUSÍ být se souhlasem majority, do které přichází.

Závěr: advokátka vědomě obhajuje islám v té podobě, jaký se praktikuje v islámských zemích a navíc napomáhá tomu, aby byly zneužity demokratické zásady ve prospěch islamizace, v tomto případě ČR!

14 6
možnosti
JL

Advokátka, neobhajuje islám ale svoji klientku. Nikdy nevíte, kdy budete podobnou právní pomoc potřebovat.:-) A proto si nevyskakujte.

Každý má právo na právní pomoc. A dělat z advokátky - advocatus diaboli, je

naprostý nesmysl. A to je případ rozhněvaných matek.

8 9
možnosti
Foto

Člověk nemusí souhlasit s metodami a postupy Naštvaných matek, ale může mít sympatie pro jejich cíle.

8 6
možnosti
JL

Bravo, Juro. Váš příspěvek jen tak někdo nepřekoná.;-D

5 3
možnosti
ZB

Hrindová kandidovala do Senátu za Apače,tedy stranu kde dělal předseda Hampl.Celá pidistranička vyšuměla do ztracena,stejně jako Hrindová,která zíslala 1,5 procenta hlasu.Její další aktivity v dávno profláknutém a trapném spolku už jen marná snaha na sebe upozornit a probojovat se ke koritu.Zlaté časy "vlastencu",kdy Konvička pěl po boku Zemana před zfanatizovaným davem hymnu jsou naštěstí pryč...

9 8
možnosti
Foto

Ano, zfanatizovaný dav s červenými kartami v rukou...

0 1
možnosti
JK

Nejlepší je, jak každou chvíli někoho "zajímá", jak by nějaká zdejší kauza probíhala v islámské zemi. Dosud jsem nepochopil, co tím chce příslušný tazatel dokázat.

4 3
možnosti
HV

H77o11n64z98a 69V10r44á37n78a

23. 9. 2017 14:45

No, spíše jde (myslím v podobných případech) a absenci jakékoliv reciprocity chování stran muslimských návštěvníků. Pokud já jedu na návštěvu kamkoliv, snažím se ctít a dodržovat kulturní zvyky a práva té dané země a totéž očekávám od VŠECH co přichází k nám. Proto (když to zjednoduším) dochází k situacím, kdy se našinec táže cizince - nechováš se slušně, tak jak jsme zde zvyklí? Co bys řekl na to, když bych já se u tebe choval tak jak jsem zvyklý odtud? To je celé...

7 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem