Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

P34e57t92r 26G98r11u84b19e32r

4. 11. 2016 11:31

Chtěl týden občanského neklidu, tak ho má a proč se tedy zveřejněněným informacím diví?

2 3
možnosti
Foto

Oblibeny herec tak pred 30 lety, ted uz je to jen komicka postava, ktera povstala z hrobu rovnou do Ceckoveho serialu a reklamy, kam se podel ten svihak pan prezident?

2 0
možnosti

Pokud chci něco psát, tak je nejlepší se s problémem seznámit. pokud někdo měl krycí jméno tak byl PO neboli prověřovná osoba, ale ne stíhaná osoba. Neznamená to, že byl někdo udavač. V tomhle seznamu byli např. občané, kteří jezdili za svými příbuznými na západ a po návratu byli zváni k pohovorům. měli vypovídat o našich emigrantech. je mi jedno jestli Narcis byl nebo nebyl. Nyní však se postavil na stranu těch co nás chtějí poučovat o správnosti naší volby, povyšují se nad obyčejného občana a jsou ti vyvolení, ale pozor kolik jich těch vyvolených je ? Hitler si myslel také, že je vyvoleným. Tohle povyšování se blíží více k fašizmu než k demokracii.

6 1
možnosti

J67a79n 37B95a80r14t40o82ň

2. 11. 2016 14:01

velmi dobřeR^

1 1
možnosti

Chodil jsem s Jirkou do vedlejší třídy na Střední škole,ale nevšiml jsem si, že by donášel. Znali jsme se minimálně. To by byl taky pitomec,aby se s tím vytahoval. Ale zcela jistě se od nás ostatních odlišoval a jistým způsobem vždy provokoval. Nějak jsme ho nechápali a ani mu nezáviděli.Když odešel do Brna, tak kolem něho jistě kroužili agitátoři.A ti si do hlášení psali cokoliv. Já neměl náladu se v Pardubicích podívat do svého svazku. A asi již nikdy ani tu náladu nebudu mít.

0 0
možnosti
Foto

Bartoška možná fízlem nebyl, ale za komunistů byl prominentním hercem. Zahrál si i hrdinného pohraničníka, který likviduje západní vetřelce jako Sylvester Stallone.

4 0
možnosti

J98i37r81i 56C14e98e

1. 11. 2016 20:12

Takže paní Tydlitátová chce vyvracet lži a sama je vypouští?

Třeba tu o Zemanově působení v české rezidentuře KGB, zřízené Andropovem, přezdívané "Prognostický ústav".

Omyl, Zeman v prognosťáku nikdy nepůsobil, do roku 1984 byl zaměstnancem podniku Sportpropag, pak až do roku 1989 podniku Agrodat.

Jinak se domívám, (a moje domněnka hraničí s jistotou) že svazky některých v současné době exponovaných osob doposud existují na Lubljance, kdesi v podzemních trezorech... StB byla jen malý hráč, který měl sověty přesně vymezené pole působnosti.

Pokud ke všem faktům přistupujete stejně "volně", jako k této informaci, jakou relevanci mají vaše další tvrzení?

12 1
možnosti

Ano, to je tragické s tím prognosťákem. Píše se rok 2016, funguje strejda Google. Každou, znovu opakuji, každou informaci si může člověk ověřit v řádu minut. Copak, když tuhle hloupost opakuje paní Tydlitátová, tak budiž, není to profík, ale on to opakuje i každý žurnalista a to je člověk, který si informace ověřovat má.

0 0
možnosti

Nemám vás rád, ale vzhledem k tomu že zastávám názor, že pravda nikdy nesmrdí, tak karma.

2 0
možnosti

no to co píše tydlitátová je možná pravda ale to ,že bartoška dělá špatné věci a slouží zlu je taky pravda a větší. takže touto asi skutečnou pravdou, že nebyl ve svazku lidem nasune dojem, že ho očerňují a další věci, které budou taky pravda ale pro bartošku nepříznivé , už lidi nepřijmou protože si řeknou : no jo zase nám jirku křivě nařklil. - --- takže toto je práce, kterou tydlitátová touto pravdou udělá a tipuju, že ví co dělá.

0 2
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem