Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen tak na okraj. Velmi podobné myšlenky mají již antické texty! Rozhodně na to nepřišel ten nacista. Znám několik variant se stejným závěrem, starých přes 2000 let.-- Myslím, že k nějakým ghetům jako ve Francii máme hodně daleko, zlatí cikáni.-- Syrie byla bohatá země s vysokou životní úrovní! Podívejte se na fotky co z ní udělaly zbraně ze západu a "Demokracie", kterou se jim snažíme naroubovat.

0 0
možnosti
Foto

Streicher určitě nebyl první, ale první doložitelný. Přirovnání k houbám ovšem není nijak trefné, spíše ukazuje, že autor (?) žádný zdatný houbař nebyl.

Přirovnání k hromadné havárii také kulhá na obě nohy. Je de facto úplně o něčem jiném.

Ovčáček normálně opisoval z facebooku, zdroj pravděpodobně zjistil až dodatečně. I zde v diskusích se toto přirovnání denně objevovalo snad pod všemi články na dané téma, a to dávno před Ovčáčkem.

0 0
možnosti

Uprchlíci jako otrávené bonbony. Ovčáček si půjčil přirovnání od Trumpova syna

http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/uprchlici-jako-otravene-bonbony-ovcacek-si-pujcil-prirovnani-od-trumpova-syna--1652396

Český rozhlas.cz, 22. září 2016

1 0
možnosti

J78a22r17a 53R12a17n13k

3. 10. 2016 1:43

R^Karma, je videt, ze je zde temer kazdy informovan pouze ceskymi a sputnikovskymi zpravami.

0 0
možnosti

Ta analogie je docela trefná. Podívejme se na to ale jinak. Naprosto nepopiratelnou skutečností je fakt, že v Anglii, Francii a Německu bylo před několika desítkami let bezpečno a maminka s dítětem v kočárku mohla jít večer na procházku aniž by se musela čehokoli obávat. Dneska se lidé bojí, protože ulice a náměstí mnoha měst ovládají gangy. Rozhovorů s němci, italy a francouzi o tom, jak zmizelo bezpečí z jejich měst v souvislosti s příchodem imigrantů je na síti bezpočet. A to je v ulicích těchto měst mimoevropských imigrantů 5 - 10%. Jak to vypadá, když je jich více můžeme vidět v Jihoafrické Republice. Tam běloši mají ve svých domech pancéřovanou místnost, kde spí a kam se případní lupiči nedostanou. Z domu do práce mohou jenom autem - pěšky ani do trafiky na rohu. V USA je běžným standardem sídlišťátko za plotem. Aby pouliční gangy nemohly až k barákům.

Česká republika je na tom zatím na většině území lépe. Ne všude, například ve Šluknovském výběžku či v jiných oblastech, kam byli soustředěni sociálně nepřizpůsobivý - většinou cikáni/romové si už maminky s kočárkem rovněž do parku netroufnou.

Jak pravil klasik Shakespeare v Hamletovi "Jak stačí špetka strusky zničit nejčistší kov". Jeden terorista z tisíce imigrantů stačí, aby bylo bezpečí státu zničeno. A to je jich víc. Ani to sebevětší sluníčko nemůže vyvrátit fakt, že pokud k nám přijdou imigranti z muslimských států, obrovsky se zvýší kriminalita, přepadení, loupeže a znásilnění. Tak to dopadlo zatím všude a neexistuje žádný důvod, proč by to u nás mělo být jinak. Tento fakt je nepopiratelný, i když se jej snaží mnoha slovy zamlžit a skrýt.

13 0
možnosti

Ach ta logika 8-o.

Židé byli v Evropě usazeni po staletí, mnozí byli špičkovými vzdělanci či podnikateli.

A jako mezi příslušníky jiných národů sem tam nějaký darebák. Těch však bylo v porovnání spíše méně.

A nyní k nám přichází ohromná masa cizinců s jinou kulturou, až na výjimky s neochotou se přizpůsobit, ujetými představami o bezpracném blahobytu. A část ještě infikována násilnickou ideologií. My opravdu nemáme povinnost je přijmout a vystavit tím riziku své rodiny, svůj právní stát, svou národní identitu.

Pokud pomáhat, tak selektivně. A nejlépe v místě původu - na Blízkém Východě či v Africe.

14 2
možnosti

Když si přečtete starou antisemitskou literaturu, tak zjistíte, že argumentace je téměř totožná. Hledají se ty části věrouky, které vysvětlují zkaženost celé skupiny...

5 2
možnosti
Foto

tohle svazácké nálepkování obstojí mezi stejně smýšlejícími havlisty, svazáky či soudruhy, normální lidé však posuzují jen fakta. Co je vlastně na výroku p.Ovčáčka špatné, vždyť vše odpovídá realitě kterou zažíváme.

5 10
možnosti

Je to demagogie, která nepostrádá logiku. Mezi jakoukoli skupinou lidi je určité procento psychopatů, násilníků, vrahů nebo pedofilů, takže s tímto argumentem lze označit za rizikovou jakoukoli skupinu lidí...

4 2
možnosti

J47i31ř89í 57N86o10s13e98k

23. 9. 2016 19:13

Tohle přísloví v různých formách existuje už dávno, takže je nevymyslel ani nácek Ovčáček ani xenofob Donald Trump Junior.

A hlavně to je zkušenostmi ověřený fakt.

6 2
možnosti

J62i68r10i 49V75r14a79b64e76c

23. 9. 2016 19:08

KarmaR^

Takove osoby mame na Hrade!

4 4
možnosti

Ovčáček je nešťastný hradní poskok, jeho výroky by se měli lidé zabývat co nejméně. Jeho omezenost musí bít do očí i Zemanovy fandy, pokud myslí...

13 5
možnosti
Foto

A co přesně řekl pan Ovčáček? To, co jste, važená kolegyně, uvedla, je citát Trumpa jr. Vždyť u nás ani nikdo neví, co ty nějací Skeletonen eigentlich sind.

9 3
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem