Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

to je samozřejmě nesmysl, neslušné by bylo číst vzkazy Bohuslava jeho manželce či dětem, zveřejňovat lumpárničky socdemáků, komunistické pozdravy soudružky ministryně Marxové v poště s premiérem, vyhrožování poradce Otíka STEMu - to vše nejen že není neslušné zveřejnit, to je naopak třeba rozmáznout; odpovědnost před zákonem to z toho, kdo se do pošty nějak dostal to nesnímá (já ale nejsem v tomto případě na straně policie)

13 2
možnosti
PB

..... no a přesně vo tem to je,- slušnej člověk si tu poštu přečte aby jako věděl, kemu ju má vrátit zpátky, žejó,- ......;-D nóóó a pokud zjistí, že je ta pošta hóóódně neslušná, tak ju prostě zveřejní, aby národ věděl, s kem má tu čest !,- ..... máte s tem nějakej problém ?!?

8 1
možnosti
VV

Slusny clovek take nikoho nenazyva kavarenskym povalecem, pravdolaskarem ci slunickarem.

Slusny clovek je zkratka slusny clovek.

4 7
možnosti
JN

J31i60ř68í 52N19o86s18e51k

7. 1. 2016 20:47

Slušný člověk nelže, nekrade a nezrazuje národ.

Pokud to dělá, čtu jeho poštu v sebeobraně.

RvRvRv

15 3
možnosti
ZK

Proboha, kde berete tu odvahu a drzost mluvit o zrazování národa? Kdo jste?

2 10
možnosti
ZK

Ano, naprostý souhlas. Není to aféra a dokonce to není ani pseudoaféra. Odporné na tom je, že se jen málo lidí pozastavuje nad tím, že se někdo hrabe v cizí soukromé poště a namísto toho řeší, co kdejaký prodavač deště odeslal premiérovi.

2 7
možnosti
JN

J24i94ř90í 75N65o68s60e77k

7. 1. 2016 20:52

Jako že mu odeslal rady, jak sem proti vůli voličů vmáčknout desetitisíce právě těch, co teď dělají bordel v Německu a kolem? A to je teprve začátek. To je detail, hlavně nečíst cizí poštu.

Každý se pozastavuje nad obsahem mailů. Kde se vzaly, to mi je jedno. Tajné služby lezou do soukromí odjakživa - už jste jim řekla, že tam nepracují slušní lidé (i kdyby to dělali v zájmu národní bezpečnosti?)

Tak to jo...Rv

8 2
možnosti
MP

Jo tak malou pseudoaféru, paní Tydlitátová? A není důležité, co v té poště je? To snad nemyslíte vážně! Je to aféra jako hrom a ještě bude! Myslím si, že ty největší perly budou teprve zveřejněny! V dnešní zjitřené době, kdy lidé tak nějak tuší, co na ně tato zrádná vláda chystá, je přímo životně důležité, o čem si ti panáci nahoře povídají, co na nás občany potají chystají.

Od onoho hackera šlo o nesmírně záslužný čin, který mnohým lidem otevře oči v příštích volbách. Naše země je ve smrtelném ohrožení a nemáme času nazbyt! Je třeba být dobře informován a patřičně se připravit.

A vaše maily, paní autorko, jsou všem tak nějak víte kde...

14 4
možnosti
Foto

No a v tom to je. Slusny clovek

2 1
možnosti
JH

v dnešní době odposlechů, afér vlád, prezidentů a placených špiclů se mají stydět obyčejní lidé? no to snad ne 8-o

1 1
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem