Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Vy navrhujete natvrdo vězení za to, že moulovi (jinak se nazvat nedá člověk, který řeší státní záležitosti na freemailu) uhádli heslo? A to si říkáte slušný člověk ? 8-o

10 1
možnosti
JJ

Jen pro zajímavost jsem mrkl, které články se paní autorce, líbí. A vůbec mne nepřekvapilo, že si nejvíce libuje ve svých článcích, kterým pravidelně uděluje karmu. No i když proti samohaně jako takové nic nemám, já si myslím, že slušný člověk si svoji karmu nehoní a nechává to na posouzení ostatních. Oproti tomu, když už uděluje mínusy na názory typu "Kvóty", mohla by alespoň občas uvést nějaký ten argument. Ovšem kde nic není...;-)

9 0
možnosti
JC

Je vidět, že tady bylo někomu hodně nadupáno na kuří oka. Že se to musí zlehčit, zpochybnit, morálně odsoudit ...

Komu to prospívá, takový článek, jeho obsah?

10 1
možnosti
JN

J64i95ř96í 76N36o79s50e66k

7. 1. 2016 21:53

Sluncům. Teče jim do bot. Třeba vyschnou fondy? Třeba půjdou všichni do brusele? Třeba jim zhasíná šance na post europoslance? Umím si představit děs pánkovců, dýnstbírovců, šabatovců a sobotků. Vyschne zdroj. To bude boj. ;-D

12 1
možnosti

On také nikdo nečte poštu Bohouše Sobotky.

Zveřejněna byla pouze pošta premiéra ČR.

13 1
možnosti
ZK
JH

Malá ukázka názoru jiného blogera, Tomáše Pícla. Vřele doporučuji: "Pocity při pročítání cizí soukromé korespondence nejsou zrovna příjemné a musím se přiznat, že jsem zpočátku nakukoval s velkými rozpaky. Čím více emailů však moje oči přelouskaly, tím méně ostychu jsem při tom cítil. Stále totiž marně čekám, až narazím na skutečně soukromý email tohoto typu:

„Čau Bohouši, ty stará vojno, už sis s námi pár týdnů nezašel na pivo. Takže pozítří sedíme Na Růžku, určitě doraž, pořádně se nalijeme a naplánujeme na léto tu Berounku. Kocovina tě nemine!“

11 2
možnosti
JH

Nabourat se a zveřejnit poštu Nečase a Nagyové, to všichni slintali, že? A socdemáci tančili na jejich hrobech! Jinak, co Snowden, na to máte názor jaký, paní Tydlitátová?

13 2
možnosti
ZK

Myslím, že slušnému člověku bylo úplně stejně stydno, když policie záměrně nechala unikat ze spisu komunikaci Nečase a Nagyové, stejně jako účastníků jiných pseudokauz. Nepomatuji se, že by tomu socdem radostně tleskala, problém byl přece v úkolování vojenské rozvědky. To byla jediná zásadní věc.

3 5
možnosti
JS

Osobně je mi jedno jestli nějaký Vomáčka dává svoje prachy jeho milence, ale rozhodně mi není jedno za co vláda s premiérem vydává peníze z vybraných daní a zda koná v zájmu občanů nebo v jejich neprospěch.

To je milá paní ten podstatný rozdíl mezi Vomáčkou a premiérem který zásadně ovlivňuje náš život.

13 2
možnosti
ZK

A vy máte důkaz o bezprostřední spojitosti mailů doručených premiérovi a jeho osobním rozhodnutím, které by mělo dopad na rozpočet a bylo v neprospěch občanů ČR? To byste měl uvést a upozornit orgány činné v trestním řízení. Konečně je to vaše povinnost.

3 8
možnosti
JH

Ten název je nejtrapnější, slušní jsme tu všichni, šmírování, odposlechy, aféry politiků, prezidentů, států, kšefty s informacemi aj, to dělá jiná sorta lidí, ne my!

2 0
možnosti
AK

Veřejně činným neomarxistickým posluhovačům se pošta holt čte.

Permanentní revoluci zdar!Rv

4 2
možnosti
JJ

V dnešní době, kdy veřejnoprávní média často lžou jako za komoušů, musí člověk hledat informace kde se dá. A onen "amatérský servr" jenom potvrdil to, co si hodně lidí stejně dávno domýšlelo. Současná Evropa se řítí do socialismu ještě horšího typu, než byl u nás v osmdesátých letech.

13 2
možnosti
ZK

Můžete tady uvést a doložit pár příkladů lží veřejnoprávních médií?

4 4
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem