Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J14a32n 19P76u87l28e79c

9. 1. 2016 9:11

Smutné je, že Bartoš nebyl dřív takový zmetek plný nenávisti jako je dneska, dokonce aktivně vystupoval proti antisemitismu, nevím, co se mu to potom stalo, jestli se praštil do hlavy?

1 1
možnosti
MD

Tydlitatku mrzi, ze kdyby byla v Koline na namesti, tak se ji nic nestane :-) tak pise zverstva na svuj blog

2 2
možnosti
JS

To je zase takové "argumentum ad tydlitatum".

Paní Tydlitátová se rozhodla psát o zcela marginálním problému a fakticky se stylizuje do role apologetky islámu a masového přílivu imigrantů. Asi jako když starostka Kolína nad Rýnem místo toho, aby začala řešit problém kolosálních rozměrů s násilím hromadně páchaným imigranty v jejím městě, tak rozdává ženám "dobré rady", aby si od násilníků održovaly odstup na délku paže.

Pokud evropští politici a jejich sympatizanti (typu paní Tydlitátové) nebudou schopni problém jasně pojmenovat a také naprosto konkrétně řešit, pak teprve se můžeme obávat nástupu extremismu všeho druhu. Vždycky to tak bylo, je a bude.

V Dánsku nejprve kritizovali Čechy, Slováky, Maďary a Poláky jako "humanitární póvl", který nechápe, jak je důležité přijímat imigranty. A nyní Dánové zveřejňují statistiky, z nichž se dozvídáme, že neuvěřitelných 34,5 % sexuálních zločinů páchají imigranti a jejich potomci, ačkoli se na celkové populaci podílejí jen 12 procenty. A chtějí pro tyto lidi zavádět povinnou sexuální výchovu. Švédové a další severské země dokonce chtějí zabavovat imigrantům cennosti, aby jimi hradili jejich pobyt na svém území. Najednou se zapomnělo na "extrémní" východ Evropy.

Je zvláštní, že teď, když už je naprosto jasné, že Evropa se nachází uprostřed problému naprosto nepředstavitelných rozměrů, který teprve bude děsivým způsobem gradovat, proimigrační politici a jejich apologeti stále budou plkat svoje strachy z fóbií, a místo skutečnými problémy se budou zabývat nějakými Bartoši.

Paní Tydlitátová má strach z fašismu, ale vůbec si neuvědomuje, že v Německu se již několik let nesmí parkovat před synagogami, které jsou navíc nepřetržitě střeženy bezpečnostními službami a policií, protože jim hrozí útoky od islámských radikálů. Británii, Francii a Německo za minulý rok opustilo třicet tisíc Židů (!) kvůli gradujícím útokům. Nejvzdělanější a nejpracovitější lidé z Evropy utíkají a lidé s válkou v mozku do ní přicházejí.

5 1
možnosti
Foto

Za publikování údajně nepravdivé informace o Schwarzenbergovi na okrajovém webu, o níž se normálně volič vůbec nedozvěděl, kdyby to nerozmázla média, se Zeman omluvil v televizi, takže mu hlasy přibyly díky té veřejné omluvě, když voliči zjistili, že Zeman je schopen se slušně a pokorně se chovat.

Proč údajně? Od pospávajícího pankáče v červených ponožkách se bylo lze nadít všeho. Odpovídá to jeho vlastnímu mediálně záměrně vytvořenému obrazu vlastní osobnosti, kdy chtěl urputně hnát prezidenta republiky Beneše do Haagu k mezinárodnímu trestnímu soudu TGM v jeho věku vystupoval jako důstojnost sama.

Při Vašem konzervatismu se divím, že někoho takového jako pankáč v červených ponožkách můžete hájit.

6 3
možnosti
LH

Věrko, děláš moc důležitou věc, za což ti patří dík. R^

7 5
možnosti
PJ

Paní Tydlitátová, s tímhle článečkem uhranete tak nanejvýš absolventy zvláštní školy. V propagandě to nesmíte přepísknout, jinak jste za blbce.

5 8
možnosti
VK

Hlavně abyste se z uhranutí dostal bez ztráty květiny.

1 2
možnosti
Foto

A ještě jedna věc. Na mobilu jsem si přečetl Váš minulý článek o strachu a šibenicích.

A v tom článku odsuzujete tu maďarskou kameramanku:

1. Manipulativně píšete "s dítětem v náručí", jakoby to byla matka s nemluvnětem. Ale tomu dítěti bylo tak nejméně 6 a při pádu na zem mu nic nehrozilo.

2. Ta kameramanka sama měla strach z toho řítícího se davu.

3. Ale, hlavně. Ten dav porušoval zákon. A to je ten hlavní problém lidí "Vašeho typu".

4. Vy omluvíte jakékoli porušení zákona, které pomůže migrantům a odsoudíte jakékoli zákonné jednání, které je zastaví.

Nejsem Charlie a tu nohu bych mu, v její situaci, nastavil taky.

9 4
možnosti
Foto

Proč si myslíte, že tvrzení, že ti čtyři, co zneužívali nezletilé dívky (nechápu, proč v článku tvrdíte, že je k ničemu nenutili, když to právě je principem zneužití) byli muslimové je nepravdivé?

Resp. Proč se tuto informaci snažíte, bez jakýchkoli diskuzí, diskreditovat?

A ještě jeden dotaz: A má být každý trestný čin příslušníka jakékoli menšiny bagatelizován a trestný čim "pravicových bojůvek" naopak nafukován ku zvětšení "opovržení".

9 1
možnosti
LH

Pane Hermánku, buďte rád, že máte paní Tydlitátovou a další, na kom byste si odreagovával nespokojenost, kdyby všichni psali to, co se vám líbí a s čím souhlasíte, i když vy byste si už určitě něco našel.

1 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS