Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenom nevím, zda se všechny zde uváděné příspěvky na Facebooku - už pro svou stručnost - dají charakterizovat jako levicové.

4 2
možnosti
Foto

Názor pana Peciny je zcela realistický, avšak nabourává propagandistická schemata, která razí mainstreem. Proto je zcela falešně obviňován z antisemitismu. To co propagandě vadí je však obhajoba Ruska a Putina. Proč to neřeknou přímo ? Pro mlží ? Proto to jsou lháři Rv

8 8
možnosti
Foto

Pan Pecina si dovolil příliš mnoho - kritizoval rozhodnutí právnické osoby, jíž Židovská obec je - a to se neodpouští. Jde o jasný antisemitismus - právnické osoby, jakými jsou různá s.r.o. s názvem "Židovský", "Židovská", "Židovské" , atd. jsou prostě v tomto systému nekrizitovatelné. Kdo tak učiní, musí počítat s následky Rv

7 7
možnosti
Foto

Spousta lidí si myslí, že podporou jedinců jako je Vyvadil nebo Zeman se společnost vrátí tam, kde se to v 89 přerušilo. Přitom ale ignorují, že podporují jedince, kteří mentálně patří spíše do padesátých let, než do husákovského gulášového socialismu.

10 6
možnosti
TT

To už je trochu silný kafe, tvrdit, že voliči Zemana chtěli návrat do reálnýho socialismu... (btw, gulášový socialismus se odehrával v Maďarsku). Jiný silný kafe je strkat Zemana do 50. let - na základě čeho? :-P

5 4
možnosti
SS

Ale on preci nacismus - nacionalni socialismus byl levicovym hnutim - prectete si volebni program NSDAP ...

11 3
možnosti
Foto

Ano, v tomto mohu s panem Siskou 100% souhlasit. Národní, či nacionální socialismus byl zcela JEDNOZNAČNĚ levicovým hnutím a to nejen podlé svého názvu.

1 0
možnosti
Foto

O92t73t74o 93Č30e54r64n95ý

26. 12. 2014 11:25

Tak kdo bude ten nejsprávnější host? Porošenko? Navíc si trochu protiřečíte. Oficiální "západní" politika je spíše protiizraelská, nehledě na to, že Palestina nejen že žije z evropských peněz, ale i díky jim může válčit proti Izraeli. Takže ty "antisemitské síly" nejsou protizápadní, pokud si myslíte, že jsou protiizraelské.

6 0
možnosti
RH

Antisemitismus je doménou neschopných, frustrovaných a zoufalých loserů a ti se najdou na okrajích obou táborů pravolevého spektra.

13 0
možnosti
Foto

Skutečně se domníváte, že Eichmann byl neschopným, frustrovaným a zoufalým loserem? Nebo Himmler?

1 6
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem