Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Inu pozdě honiti urvalého býka. Byl Hájek Klausův poradce, byl. Chtěl ho tam Václav Klaus, chtěl. Stal se Hájek perlivou hvězdou, stal. Tak mu to zakážte!

3 0
možnosti
Foto

A co „pacienti“, které svými výplody pan Hájek ovlivňuje a indoktrinuje?

5 3
možnosti
Foto

A proč televize vysílají různé ty "V.I.P." zprávy a podobný bulvár, kde se to magory jen hemží...? Protože je spousta dalších magorů, co se na to chtějí dívat. Otázka nabídky - poptávky.

5 0
možnosti
TB

Jenže to je dost subjektivní. Pro někoho je magor Hájek, pro někoho třeba s prominutím Vy ;-) Jak říkám je to subjektivní...

5 0
možnosti
JZ

Jestliže někdo zfalšuje závěry Jaltské konference, a šíří je, jako pan Hájek pak zřejmě duševně chorý je. Zasloužená karma.

R^

9 5
možnosti
Foto

Hranice mezi normalitou a abnormalitou je mnohdy velmi nejasná a tenká, v rámci různých kultur může být jeden člověk považován za blázna a v jiné tentýž za vizionáře.

Aniž se chci vyjadřovat k obsahu vystoupení pana Hájka chci podotknout, že je to svéprávný občan, který má dostatečně vyvinutý smysl pro to, zda-li chce či nechce veřejně vystoupit. Je pouze na něm, zda-li přijme pozvánku k vystoupení ve veřejnoprávním médiu. Reakce na tento projev jde pak plně na vrub jmenovaného. 

Současná společnost je natolik protkána médii, že zatímco u zmiňovaného projevu Milouše Jakeše bylo nutno tuto nahrávku pokoutně vynést ze sálu v Červeném Hrádku, zatímco opilost hlavy státu viděli všichni v přímém přenosu.

Lidé, kteří míří do veřejného prostoru, si této situace musejí být vědomi. Musejí unést i legraci na sociálních sítích. Pokud někdo tuto "slávu" není schopen unést, měl by z tohoto prostoru odejít do ústraní, kde může říkat co chce bez rizika následné skandalizace.

10 0
možnosti
TB

Paní Tydlitátová, označit člověka, s jehož názory nesouhlasíte, za duševně chorého je od Vás trochu hnusné, nemyslíte? Rv

18 8
možnosti
Foto

Pokud souhlasíte se závěry pana Hájka, tak mi dovolte, abych já osobně měl za duševně chorého i Vás...

7 9
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem