Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Podívejte se na složení jakéhokoli hotového jídla, kosteleckých párků, šunkových závitků a levných jogurtů. Proč nezakáží název jogurt, když to s jogurtem nemá nic společného. T samé s paštikou a dalšími potravinami. Proč vám nevadí, že tyto potraviny mají název, se kterým nemají ve skutečnosti vůbec nic společného? Opravdu vám nevadí, že budete muset mít na domě ekologický štítek, v domě úsporný splachovač a vysavač, že už nebudete smět udit maso a brzo i nic pěstovat na své zahrádce? Opravdu tomu říkáte SVOBODA????

1 2
možnosti
PK

Tak paní autorka myslí svobodu v jiné rovině než "špekáčky". Už Němci ve zlatých šedesátých o nás psali (ti zlí v tehdejší NSR) - die Tschechen - essen und essen lassen ...

1 0
možnosti
Foto

Každý posun směrem ku svobodě je velmi důležitý i když ještě cíle dosaženo nebylo. Svoboda je to o čem lidé celé věky sní a je také to, co nám ti co vládnou desítky tisíc let upírají.   Dělají to samozřejmě i dnes.

4 3
možnosti
JL

Ano, buřty a práce byla. Ale nebyla svoboda.

4 0
možnosti
MJ

Váš příspěvek se mi líbí, paní autorko ale jenom takovou maličkost nebo spíše detail: přijeďte k nám do městečka vykládat o svobodě a demokracii v době kdy od čtvrtka do neděle probíhá technoparty v denní i noční době nepřetržitě, v okruhu deseti km. nikdo nezahmouří oko a po zavolání na služebnu policie je Vám odpovězeno ,že akce je na soukromém pozemku kam nelze vstoupit a tudíš se proti tomu nedá nic dělat. Prostě svoboda, no, co naděláme?

2 0
možnosti
AJŘ

A proč na sousední pozemek nevyvážíte hnůj, nebo nepouštíte hned vedle dechovku?

7 0
možnosti
MP

Svobodu jsme ztratili před deseti lety. Už cizí velmoc rozhoduje, jaké máme mít dan, kvoty na mléko, nesmíme prodávat žárovky, marmeládu, rum, musíme mít na domech štítky/ podpoří to korupci!/, musíme mít úsporný vysavač a splachovač, nesmíme rozdávat zabijačku, brzo bude zákaz domácího uzeného, prodeje bylinek a zahrádkaření...!!

3 8
možnosti
IH

Rum se prodává dál, neprodává se  ta hnědá břečka z brambor. To ostatní je vlastně taky lež.

Za dnešek máte červené políčko v modrém životě. Ale když tak sleduju vaše příspěvky, asi vás pravda nějak moc netrápí.

4 2
možnosti
Foto

mně osobně to přijde skoro stejný, prakticky žiju z ruky do huby, ale místo dietního salámu žeru šunku a na dovolenou místo na Mácháč jedu k moři do Turecka:-)

5 0
možnosti
Foto

Máte recht ... moc se to nezměnilo, jen životní úroveň šla prudce nahoru. A přesto si někteří furt stěžují jak se mají špatně. ;-)

2 0
možnosti
JT

No ja nevim, ale vzhledem k platu (alespon u me) bylo za socika vsechno minialne 10x drazsi. Takze horsi zivotni uroven a jako bonus mene svobody.

3 0
možnosti
Foto

Vlastní svobodu si lze udržet i v nesvobodě. Pak bývá velmi drahá. Někdy až absolutně. Málo těch, co to dokázali. I proto pro většinu ,,laciná" svoboda ztrácí cenu. A opět jí klidně třeba i prodají.:-/

2 0
možnosti
JL

Velká Karma!

         !!

7 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem