Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

franta_straka_unban

30. 12. 2008 13:39
och co to čtu?

tydlitydýtová zruší opět diskuzi asi budu brečet;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

30. 12. 2008 17:02
Re: och co to čtu?

Copak, copak? Absťák?

0 0
možnosti
L

Lombardo666

30. 12. 2008 12:48
Vyvolenost a vůle nenechat si ukrást svou zemi.

Vidět izrael prohrávat je třeba pro někoho důkaz spravedlnosti. Těžko říci, ale selský rozum mi říká, že svět bez izraele by byl jiný než s ním. Čas je všemocný. V čase se ztrácí i vyvolení....

0 0
možnosti
S

Semper2

31. 12. 2008 22:29
Re: Vyvolenost a vůle nenechat si ukrást svou zemi.

R^:-)

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

30. 12. 2008 11:25
Je to prohra všech

Nové násílí v Gaze je prohra všech a je těžké dávat někomu primární vinu. Izraeli by mělo být jasné, že každou takovou akcí posilují Hamas. Na druhé straně budou v Izraeli volby a to také hraje roli.

Bohužel Palestinci se těžko dočkají míru, pokud budou trvat na svých náboženských dogmatech typu, že celý Izrael je jejich Palestinou, kterou jim dal Hospodin.

Cesta ven ze začarovaného kruhu násílí? Velmi těžká. Osobně se domnívám, že by mnohem větší roli - opravdového nestranného zprostředkovatele - mohla hrát (a měla by) Evropská unie. Samozřejmě až po té, co sama přestane řešit svou žabomyší válku typu Klaus - versus LS apod. Jinak s autorkou souhlasím a oceňuji klikem na "posvátnou" karmu. :-)

0 0
možnosti

petr_sleder

30. 12. 2008 11:21
Takhle vypadá genocida jednoho národa druhým.

http://www.lilienthal.czechian.net/mapa.html

Dobře si tu mapu prohlédnětea zkuste si tipnout, jak bude vypadat za dalších deset let.

0 0
možnosti
J

jirkan01

30. 12. 2008 12:22
Re: Takhle vypadá genocida jednoho národa druhým.

já se tam podíval a doufám, že ta ošklivá zelená brzo zmizne. Jinak palestinci vymřou vlastní neschopností.

0 0
možnosti

petr_sleder

30. 12. 2008 10:06
Autorka článku zase mlží.

Nakonec je o ní známo, že je zuřivá fanynka Izraele. :)) Jednak je faktem, že Izrael informační válku vyhrál, neboť Hamás tento útok na základě dostupných informací nečekal. Dalším faktem je, že tato Izraelská operace byla plánována již před půl rokem, když se vyjednávalo příměří. Nakonec se stačí z dlouhodobého hlediska podívat na počty mrtvých a zraněných na obou stranách konfliktu, abychom zjistili, že jsou to stovky až tisíce ku jedné ve prospěch židů. Takže je zcela zřejmé, kdo koho vyvražďuje. A na závěr podotýkám, že jsou mi ukradení jak Izraelci, tak Palestinci. Takže se považuji v tomto konfliktu za nestranného. ;-)

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

30. 12. 2008 10:14
Re: Autorka článku zase mlží.

A ty jsi zase ukradeny s tvym nazorem kazdemu empatickemu cloveku. Nestranost a tzv. vyvazeni nazoru je v tomto pripade nesmysl.

0 0
možnosti
-

-skrhola-

30. 12. 2008 10:02
TIDLIPIDLI

Nevím co je na tom tak urážejícího. Tdy nejste na univerzitě ale na blogu, který nečtou jen lidé s vysokoškolským vzděláním, víme? Vážená paní, mě strašně fascinuje co vše děláte, kde jste byla, kolik máte nadaných dcer. Tolik chvály na sebe ...   Prostě paní Tydlitátová,   mě je to nějak proti srsti.  A když vám vadí i tato maličkost  a to jsou prosím nejslušnější reakce ze všech blogů, tak raději diskuzi zase zaražte. 

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

30. 12. 2008 10:08
Re: TIDLIPIDLI

Inu, žádný problém, nechcete mít diskuse, příště už žádné nebudou. To není problém. Beru na vědomí.

0 0
možnosti
P

Peeetrs

30. 12. 2008 9:50
Článek dobrý,

ale měla by jste používat méně superlativů.

0 0
možnosti
PU

spalovac

30. 12. 2008 9:33
Vcelku máte pravdu

Ale toto mě překvapilo a pobavilo "Zatímco Izrael prokazuje výjimečnou zdatnost na válečných polích"

Myslela jste tím výjímečnou zdatnost tanků Merkava proti molotovům?

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

30. 12. 2008 9:50
Re: Vcelku máte pravdu

nu, popravde ... kdo muze za to, ze ti palosi nejsou schopni ani sestrojit radnou navigaceschopnou raketu nebo nejakou vhodnejsi zbran nez molotov ? to, ze se nekdo uz pul stoleti zabyva prakticky jenom terorismem, valcenim a vymyslenim novych zpusobu, jak uskodit nepriteli, a po tech vice nez padesati letech se vzmuze opet jenom na obycejny molotov a kus uriznute trubky nevypovida nic lichotiveho o dotycnem etniku ...

0 0
možnosti
VV

vaclav

30. 12. 2008 8:30
Politujme Židy

Mně osobně je jich snad i líto.Možná mají v sobě zakodovaný nějaký gen samozničení.Přímo vyvolávají nevraživost vůči svému národu. V dobách ,kdy mají moc a myslí si ,že jsou pány situace ,tak poškozují ostatní nežidy. Ať se jednalo o dvacátá a  třicátá léta v Německu , kde drželi kapitál, vlastnili fabriky a  Němci neměli pomalu co jíst , tak teď kdy mají převahu ve zbraních a Araby v Gaze střílejí jako králíky .Nespočítají , si co nastane jestli se situace otočí a oni budou dole? V takovém případě bych asi nechtěl být Židem ....:-(

0 0
možnosti
B

Blechová

30. 12. 2008 9:33
Re: Politujme Židy

A co mají tedy dělat? Mají se nechat neustále napadat a jásat nad tím nebo k tomu donekonečna mlčet? Je hezké vzít údaje z posledních pár dní a vykřikovat, že obětí na straně Izraele je málo oproti počtu obětí v Palestině, že v palestině umírají civilisté, etc. Ale jak dlouho a bez odezvy napadali předtím Hamaz Izrael, proč jsou v Palestině strategická centra teroristů zrovna tam, kde je vysoké množství civilistů - školy, nemocnice etc? Je normální mít sklady zbraní pod školami, zdravotními zařízeními ?

A k tomu vlastnění kapitálu a fabrik v době krize před válkou - to nemyslíte moc vážně, že ne? To se snad mělo začít znárodňovat nebo jak jste to myslel? Prostě to byli úspěšní podnikatele - řečeno dnešními slovy, měla snad nastoupit jakási oscdem a srovnat vše do šedošedé? Ano, ona nakonec bohužel jakási sociál. naci pataj skutečně nastoupila, Vy to snad chcete hájit?

0 0
možnosti
M

mard

30. 12. 2008 7:34
Naprostý souhlas!

Například se mlucí o tom, že palestinské ostřelování raketami zahynuli jen dva Izaraelci, ale to je údaj jen od soboty. Předtím již zahynuly desítky zcela nevinných lidí. Také je poučné sledovat záběry které dává k dispozici IDF, například, jak po zásahu do budovy Hamásu, která je mezi nemocnicí a školou, dochází k výbuchům zde uskladněných raket Kassám. Je lumpárna, když někdo využívá nevinných lidí jako svého štítu na obranu. Při zcela oprávněném zničení teroristických zbraní Hamásu obvykle bohužel dojde (k radosti Hamásu) i k obětem na neviných lidech. Matky ani netuší že Hamás skladuje výbušniny ve šklolách kam chodí jejich děti.

0 0
možnosti
B

Blechová

30. 12. 2008 9:45
Re: Naprostý souhlas!

Jste si jist, že matky ani netuší? Nebo tuší a je jim to drendu platné nebo tušit nechtějí nebo dokonce souhlasí?

Vy jste nikdy neviděl mluvit zfanatizované "ženy"?

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3208x
Jsem