Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Barry Goldwater

13. 8. 2008 17:22
Já bych nebyl tak smutný

Rusko ze touto akcí dokonale znemožnilo a následky této brilantní akce bude nést velmi dlouho (a bude u toho velmi křičet).

Konec srandy Rusáčkové. Užijte si trochu té euforie. Argentinci také měli euforii, když dobyli nechráněné britské Falklandy. Stejně jako je, i naše rusofily smích přejde. Demokracie je pomalá, ne slabá. Musí, protože na všechno musí mít mandát voličů. To často blbečky jako byl Hitler, Mussolini, Hirohito, argentinská chunta nebo dnes Putin, vede k závěru, že ji snadno porazí. Všechny další kroky svobodného světa musí vycházet s premisy, že Rusko není přítel ani partner. Ale až se rozjede, žádné samoděržaví ji nezastaví.

0 0
možnosti
JM

Jakub M.

13. 8. 2008 17:24
Re: Já bych nebyl tak smutný

Chápat mocenské zápolení tohoto druhu jako souboj demokracie a totality je poněkud naivní představa.

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

13. 8. 2008 16:14
Pro Santa

Vždy záleží na tom, kdo začal - známe to ze "zákona" o akci a reakci. Když není akce, není ani reakce. Obzvlášť se to týká ozbrojeného konfliktu, protože zde jde o život.

Jestliže Osetinci a Rusové ostřelovali gruzínské vesnice, dělali to proto, že chtěli Gruzínce vyprovokovat, což se jim nakonec povedlo.

Jestliže Srbové začali s vyvražďováním vesnic, nemohli se divit, že se jim totéž vrátilo.

Nepopírám, že ten, kde reaguje, může také být zločinec či násilník, při hodnocení celého konfliktu globálně však MUSÍM dbát na to, kdo začal. To je první a tudíž i hlavní viník.

0 0
možnosti
S

Santa

13. 8. 2008 16:22
Re: Pro Santa

A jak si můžete být jistý, kdo začal? Z jakých médií o tom máte zprávy? Netvrdí Osetinci, že ke svému boji byli vyprovokováni represemi a genocidou ze strany Gruzinců? Proč jim nevěříme, ale věříme Albáncům, přestože ti byli v mnoha případech usvědčeni z účelových lží?

0 0
možnosti
Š

ŠtěpkaX

13. 8. 2008 16:07
Roztomilá fotečka

Fotečka je to roztomilá.

Úsměvem proti válce V

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

13. 8. 2008 16:09
Re: Roztomilá fotečka

Milá Štěpko, vítám tě tady!VPěkné, viď? Taky se mi ta poslední práce našich edelmannovských grafiků moc líbí. Ano úsměvem proti válce, okupaci, blbosti a urážkám.R^

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

13. 8. 2008 15:58
Pro všechny, kdo by se chtěli přesvědčit

Vážení diksutéři, na poslední invektivu jistého DAranky jsem neodpověděla a neodpovím, ale upozorňuji vás na jeho způsob argumentace. Jestli jste rozumní, sami poznáte, kdo sem zanáší podpásovky a urážky. Děkuji a prosím o věcnou rozpravu.

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

13. 8. 2008 16:08
Re: Pro všechny, kdo by se chtěli přesvědčit

Věro,

ten DAranka popírá, že Češi byli moji předci - pokládám to za urážku.

Vím, že omluvy se nedočkám, protože jde jen o stupidního nacistu.

No nic - to jsme přeci věděli od začátku, co je to za póvl.

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

13. 8. 2008 15:31
Pro všechny, kdo by se chtěli přesvědčit

Prosím všechny diskutující, kteří se domnívají, že jsem to já, kdo vyvolává spory a uráží oponenty: podívejte se na poslední výlevy jistého DAranky. Nebudu na ně odpovídat, ale uvidíte, že přesto nepřestane urážet nejen mne, ale i mé přátele. Například ta poznámka na adresu pana Kostlána, že to nejsou jeho předci. Myslíte, že je to jen takový milý bonmot? Nebo dokonce hodnotný vklad do diskuse? A to ty opravdové sprosťárny už admini smazali.

0 0
možnosti
D

DAranka

13. 8. 2008 15:02
to pí Tydlí

ale co to zase melete? NS se nikde nezastává Ruska, nikde je nepodporuje, jenom protestují proti takovým demagogům a lhářům jako jste vy.

0 0
možnosti
PN

petrnew

13. 8. 2008 14:17
Označuji vás jako neorganizovanou skupinu

Označuji vás jako neorganizovanou skupinu lidí se stejnými názory vzájemně se podporujících. :-) A samozřejmě reálný vliv máte, na legislativu, veřejné mínění ap. prostřednictvím všech těch spolků, jichž jste členy... Já vám (i Vám) v žádném případě nezakazuji publikovat vaše (Vaše) názory. Co Vám teď ale vytknout mohu je to, že používáte přesně ty metody, které připisujete mně, tedy polemizujete s něčím, co jsem nenapsal a ani z mnou napsaného nevyplývalo... ;-)

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

13. 8. 2008 14:22
Re: Označuji vás jako neorganizovanou skupinu

Dobře, napište tedy své názory (stručně), abych si ujasnila, s čím jsem polemizovala. možná některé mé odpovědi nebyly vůbec určené vám. Vrátíme tedy diskusi na počátek a začneme s čistým stolem a věcně, souhlasíte?

0 0
možnosti
PN

petrnew

13. 8. 2008 13:52
NS vskutku nemusím

NS a podobné protonáckovské (a náckovské) strany vskutku nemusím. To mi, paní T. věřte. Nemyslím si, že by byli tihle hnědouši schopní něco efektivně a v souladu se zákony vyřešit. Ale co jste schopni vyyřešit, vy (společně třeba s p. Kostlánem, Bangou atd.) svým multikulti-gendrově-politickokorektními blafy? Už vůbec nic. Tak dlouho budete vytvářet prostor pro zločiny lumpů (pravda - jenom těch správné barvy či názorů), až bude reakce dnešní pronáckovské menšiny reakcí budoucí pronáckovské většiny. Zkuste se nad tím zamyslet... :-/

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

13. 8. 2008 13:58
Re: NS vskutku nemusím

Vážený pane, především mě zajímá, jak jste došel k tomu komplikovanémo označení nás, oponentů. Ano, pana Kostlána i pana Bangy si velmi vážím, ale pokud je mi známo, žádnou multikulti-gendrově-politickokorektní stranu či spolek spolu netvoříme a rozhodně nemáme politický vliv. Pokud chcete, aby se problémy skutečně řešily, obraťte se na svého zvoleného zástupce. My říkáme své názory, na což máme ústavní právo. Nikdy jsem ani já, ani mí přátelé neříkali, že nějací lumpové (jakékoli barvy) mají mít prostor. Podkládáte nám fiktivní postoje a s nimi pak polemizujete.

0 0
možnosti
JD

harkonnen

13. 8. 2008 13:01
Proč hanit rozdílný názor?

V poslední době se rozšířil nešvar - s největší pravděpodobností převzatý od našich vůdců (stran) a to hanit rozdílný názor a nenechat na oponentovi nit suchou.

Ten kdo má jiný názor než většinový je označován za rusofila a fašistu v jedné osobě a dalšími hanlivými jmény.

Názor na věci máte pouze černobílý, tj. Gruzinci jsou ti dobří, Rusové (jako již tradičně) ti zlí. Pravda je někde uprostřed, o tom se ale píše mnohem hůře, že? Horliví zastánci Gruzie zde pomíjejjí jeden základní fakt a to že Saakašvili zaútočil jako první. Na tom žádná rétorika o ruském medvědovi nic nezmění. Nechci obhajovat ruský postup v konfliktu a nesmyslné prodlužování bojů, ale ten kdo je především zodpovědný je prezident Gruzie.

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

13. 8. 2008 13:08
Re: Proč hanit rozdílný názor?

Vážený pane, nesouhlasím s vámi. Gruzie sice jako první zaútočila na pozice separatistů na svém území, ale tomu předcházela dlouhá historie pomalého budování vlastní kolony ze strany Ruska a vyzbrojování oněch separatistů. Ráda bych to zde podrobně vypsala, ale technika diskuse neumožňuje vkládat dlouhé příspěvky. Navíc to podrobně zpracovali jiní. Není pravda, že oponentům s jiným názorem nadávám, ale reagovala jsem na opravdu hnusné osobní útoky na sebe a své přátele, kterých si hluboce vážím. Teď už je zde moc nenajdete, admini nejhorší vulgarity a oplzlosti mažou. Ale když počkáte, přesvědčíte se sám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem