Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

seadog

13. 8. 2008 23:20
jen v kratkosti

nemel jsem cas cist komentare mimo prvni stranku.

Je pozoruhodna antiamericka nenavist "narodovcu" ci dalsich prvku ze stejneho centra.

Je otazka zdali Rusko - Putin nema radu problemu uvnitr u sebe ddoma. Jeho tryskovy odchod z Olympiady signalizuje ledacos ... G-8 navrhuje vylouceni Ruska ze sveho klubu. Priblizne pred 10 hodinama komponenty US strategickeho dopravniho letectva zahajili logisticky most z Tbilisy. Ukrajina oznamila Rusku ze valecna plavidla ktera se zucastnila utoku na Ploti nejsou vitana nazpet v ukrajinskych vodach. Torpedoborce a fregata GB hlasi vstup do Cernomorskeho bazenu, doprovazena tureckymi valecnymi plavidly. Pravdepodobny cil Rumunske pristavy.

Ergo kladivko Rusaci si nas ... li do bot a je otazka casu jakou pitruetu Putin provede a kdy vyzene Medveda na Sibir, kde se zacinaji houfovat cinsti osadnici.

Frantisku ta uniforma Vam sedne! Edlmanka by se vyjimala v rubasce, VT, zkuste to v cinskem, at je nejaka sranda!

0 0
možnosti
S

seadog

14. 8. 2008 2:15
Re: jen v kratkosti

George W. Bush ordered US military forces on Wednesday to lead a “vigorous” humanitarian mission to Georgia and raised doubts over Russia’s commitment to the French-brokered ceasefire agreed on Tuesday.A US Air Force cargo aircraft carrying aid landed in Tbilisi, the Georgian capital, on Wednesday and Mr Bush said more air and naval forces would arrive soon.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

13. 8. 2008 21:48
Gruzie udělala nesmírně užitečnou věc.

Strhla Rusku masku přítele a partnera Západu a každý kdo má zájem, vidí jeho skutečnou podobu. Teď je třeba k Rusku přistupovat jako k nebezpečné a nevypočitatelné zemi, která nemůže být důvěryhodným partnerem, a další politiku USA a EU tomu přizpůsobit. Již po vetování rezoluce OSN o Zimbawe řekl Bush, že je třeba zvážit, jestli jevhodné, aby Rusko  bylo členem G8. Je třeba tímto směrem postupovat.

Pokud Rusové svojí akcí přimějí americké kandidáty, aby přitvrdili své názory na Rusko, tak to taky nebude špatné. V USA začíná debata o programu na ukončení závislosti na uhlovodíkových palivech, a to by snad mohlo inspirovat i Evropu.

Obdivuji také statečný postoj Ukrajiny. Ta jistě cítí, že by byla druhá na řadě.

0 0
možnosti
B

Blechová

13. 8. 2008 21:55
Re: Gruzie udělala nesmírně užitečnou věc.

Opet jasne, presne, vecne. Proc mi pripada, ze tohle je presne to, co tu musi zaznit, ale vyrazne silneji, proc se podobne veci jeste nedostaly do naseho tisku, proc se tu plka o obdobe Gruzie a Srbska, proc nevidi i tady vsichni tyhle celkove souvislosti?

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

13. 8. 2008 21:33
Milí diskutující

Milí diskutující, opět se ukazuje, jak to v této diskusi stojí. Všimněte si laskavě nicku tromi. Nikdo ho zde nenapadl, ani neurazil, ba s ním ani nemluvil. A podívejte, jak mile o nás mluví. Hned ví,  co a proč si mám myslet a umí to tak pěkně vědecky zdůvodnit. 

0 0
možnosti
B

Blechová

13. 8. 2008 22:02
Re: Milí diskutující

On uz tu asi neni, ma asi zas napilno jinde!

0 0
možnosti
V

vega

13. 8. 2008 20:45
tromi

to nebylo příliš košer, s tou tetkou, dochází vám argumenty?;-O

0 0
možnosti
D

DAranka

13. 8. 2008 20:49
Re: tromi

košér to nebylo, ale argumenty na pí Tydlí a nyní již ani na p Kostlána neplatí. takže ...

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

13. 8. 2008 20:34
Pro DAranku

Co si to vůbec dovolujete? Vy víte kdo jsem a odkud? Jaké mám předky a jaké nemám? Dovolil jsem si snad někdy já o vás říct, jaké máte předky vy?

Ohledně toho póvlu: dokud jste si tohle nedovolil, nedovolil jsem si ten póvl vůči vám ani já.  Vy totiž nejste nic jiného, než obyčejný rasista, který si osobuje právo rozhodovat o původu druhých lidí (navíc aniž o nich něco ví). To tu před vámi už dělali náckové a bolševici.

0 0
možnosti
D

DAranka

13. 8. 2008 20:43
Re: Pro DAranku

četl jste vůbec ode mne veškerá vysvětlení? a pochopil? přede to dělali náckové a bolševici a nyní to svými urážkami děláte vy.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

13. 8. 2008 20:33
Prorusáčkové

říkal jsem vám, že budete křičet, a bude vám to plat prtný. Nezapomeňte.

0 0
možnosti
V

vega

13. 8. 2008 20:31
proč sem pletete Kosovo, držte se tématu, zděšený občane

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

13. 8. 2008 18:53
co jste psala kdyz ukradli Kosovo?

0 0
možnosti
D

DAranka

13. 8. 2008 18:54
Re: co jste psala kdyz ukradli Kosovo?

nic, tomu tleskala. inu, někdy je to agrese, jindy humanitární bombardování - jak se to zrovna hodí!

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

13. 8. 2008 17:23
Já bych nebyl tak smutný 2

Rusko bylo tolerováno civilizovaným světem z ohleduplnosti nad troskou SSSR. Tato ohleduplnost končí. Rusko nemá co dělat v G7 a ani v žádných společných programech EU. Rusové nebudou mít právo volně se usazovat v EU. Evropa musí začít okamžitě s programem na energetickou nezávislost na Rusku. Rusové Evropě potom můžou prodávat vodku a Číně dříví. Oběť Gruzínců nebude zbytečná. A stejně jako jsou dnes svobodné pobaltské státy, které Rusko hodlalo strávit na věky, tak i Gruzie bude jednou  svobodná, a bude k ní patřit  i Abcházie a Jižní  Osetie.

0 0
možnosti
MW

mysak_25

13. 8. 2008 17:43
Re: Já bych nebyl tak smutný 2

Nemuzeme prenest Jaltu,vyhnani nacistu ze Sudet,hm?

0 0
možnosti
JM

Jakub M.

13. 8. 2008 17:22
....

V Kosovu albánští teroristé rozpoutali teror proti všem jiným národnostem i proti Srbsku věrným Albáncům, na což Jugoslávie reagovala masivním použitím vojenském síly. Zločiny byly jistě páchány na obou stranách, ale západní média otevřeně podporovala separatistické Albánce. NATO pak napadlo Srbsko, stejně jako nyní Rusko napadlo Gruzii a to v obou případech nejen v oblasti konfliktu, ale i v jiných částech země.

Kosovo vyhlásilo nezávislost a není pochyb o tom, že v něm probíhalo vraždění a masové vyhánění Srbů, minimálně nečinností podporované okupanty. Z Abcházie byla zase vyhnána s požehnáním Ruska řada Gruzínců a je možné, že Rusko její nezávislost a nezávislost Jižní Osetie uzná.

Ani o Američanech, ani o Rusech (chápáno ve smyslu politiky země, ne etnika) si nemá cenu dělat sebemenší iluze a nekriticky jejich politiku obdivovat.

0 0
možnosti
D

DAranka

13. 8. 2008 18:31
Re: ....

správněR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem