Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bullterrier

17. 6. 2008 11:38
Aniž bych chtěl s vámi polemizovat

Je tu jeden zásadní problém, který nevyvrátíte. Nelze popřít, že v západní Evropě dnes žije podle oficiálních odhadů 8,5 - 10,5mil muslimů(zajímavý rozptyl oficiálního odhadu), ve skutečnosti se počítá s 15 miliony. Vzhledem k jejich natalitě a natalitě původního obyvatelstva je celkem neoddiskutovatelné, že v některých zemích již brzy budou mít 50% a pak podle Koránu musí provést něco nehezkého. Ostatně to bylo vidět v Kosovu. Z peněz z EU platili pouhých 3,5tisíce žoldáků UČK, z toho 700 mudžahedínů a ti dokázali uloupit celou zemi masakrováním srbů, cikánů a i albánců, kteří s nimi nesouhlasili. Kolik jich bude potřeba pro převrat třeba v Nizozemí? 5 tisíc? A kolik ve Francii, mimochodem na jihu jsou opět nepokoje. Nebo doporučení švédských radnic, aby ženy a dívky chodily i v létě s šaty pod kolena, protože jinak provokují africké přistěhovalce, kteří považují za svoji povinnost je znásilnit. To se také popírá velmi těžko. A čas hovoří pro ty, kteří na tento problém upozorňují.

0 0
možnosti
I

Ikhor

17. 6. 2008 14:19
Re: Aniž bych chtěl s vámi polemizovat

že mají muslimové větší natalitu? to je jen dobře, aspoň vymře to rasistické, xenofobní, homofobní bílé obyvatelstvo a v Evropě zavládne černý euromuslimský multikulturní homoráj. Nebo to bude jinak?

0 0
možnosti
PJ

patockajan

17. 6. 2008 10:37
Perly sviním

Paní Věro, tohle zveřejňujete na tomto blogu, kde si čtenost a sebevědomí zvyšuje nejagresívnější část autorů právě tím, co tak přesně ironizujete?

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem