Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vikina

19. 6. 2008 22:09
Tak sem jsem opravdu

zabloudil naprostým omylem. Ale budiž, i Vy máte právo na existenci a já se chybami učím. Článek jsem přežil ve zdraví, neb jsem toho zavčas nechal. Jinak bych ovšem k Vám rád poslal svou ženušku, s tou byste si asi rozuměla. Nejraději rovnou od té plotny, kdyby ovšem chudák věděla, kde ta plotna u nás je. Při lakování nehtů a vzájemném masírování jakýchsi krémů byste si mohly splknout nad těžkým údělem českých žen (ale žen vůbec) a při sledování osudů Manuely Constance Chinchity Rogrigez si ověřit, zda-li jste také tak pěkné a soustavně upravené. A to nemluvím o souznění s jejími duševními obzory.

0 0
možnosti

Věra Tydlitátová

19. 6. 2008 22:55
Re: Tak sem jsem opravdu

Vikino,

Až si ujasníte, co valstně chcete říct, můžete sem kdykoli zavítat. Vaše ženuška mě opravdu nezajímá, Vaše společné duševní obzory ještě méně, nehty si lakujte sám a masírujte se taky jak a kde chcete, tohle opravdu není žádný ženský koutek.

0 0
možnosti

pNxioO

19. 6. 2008 15:33
!!

Stejně tak jako moje babička nechápe, jaktože "Ošklivka Katka může být tak chytrá, a přitom vypadat tak ošklivě/ zanetbaně", tak i já nemohu pochopit, jak se můžete prezentovat jako chytrý/moudrý člověk a psát tendenční  o nečem, na co máte správný názor ze všech hledisek, přitom každý člověk po přečtení pár řádků narazí na tak neuvěřitelnou přetvářku a nesoudnost, kterou vyjadřujete názory v blozích s horlivostí pravicového radikála. Ste stejná jako ti, proti kterým tak zbrojíte. Ušetřete nás svého blogu.

PS: Vím že to nemusím číst.

0 0
možnosti

Věra Tydlitátová

19. 6. 2008 16:06
Re: !!

Dobrý den.

Máte pravdu, číst to nemusíte. Ale budu ráda, budete-li trochu konkrétnější: 1. v čem jsem tendenční? 2. v čem se přetvařuju a v čem jsem nesoudná? 3. proč myslíte, že jsem pravicový redikál (nebo jim podobná)? 4. Proč myslíte, že jsem stejná jako totalitáři, které kritizuju? -

Závěrem Vám chci říci, že Vás svého blogu ušetřit nehodlám, ale s tím se asi vyrovnáte.

0 0
možnosti

pedol

19. 6. 2008 15:11
Rozdíl mezi STATISTICKÝM rasistou a rasistou je velký:

"Rasista opovrhuje každým příslušníkem pro něj méněcenné rasy či národa. Dívá se třeba na černocha jako na psa,i kdyby před ním stál sám Duke Ellington,Jess Owens nebo C. Lewis. Statistický rasista se však klaní všem velikánům a uznává všechny slušné lidi bez rozdílu rasy.Obdivuje se tudíž i černým Armstrongům,Johnsonům,Burelům a tisícům černých lékařů , fyziků, jazzmanů, sportovců i prostých poctivých lidí. Nemůže však přehlédnout, že za nimi se skrývá statisticky mnohonásobně vyšší počet flinků,budižkničemů,lenochů , zevlounů,zlodějů,vyžírků , vychcánků a lhářů,než je tomu v průměru u bílé rasy.Mezi bílými jsou samozřejmě také vrahové, zloději,podvodníci a lenoši, ale u nich je statisticky vyjádřený poměr mezi těmito grázly a tzv. slušnými lidmi mnohonásobně nižší.

0 0
možnosti

pedol

19. 6. 2008 15:11
Re: Rozdíl mezi STATISTICKÝM rasistou a rasistou je velký:

Obhájci a zastánci cikánů , černochů atd.argumentují tím, že jejich problém spočívá v zaostalejší civilizaci a vzdělání. Tím to ale není.Oni mají tu lenost, která plodí další neřesti, vrozenou (statisticky).Vždyť jak si vysvětlit, že po staletích jejich soužití s bílým člověkem je dodnes o hrůzu procházet černošskými a portorikánskými čtvrtěmi v amer.velkoměstech či cikánskými ulicemi u nás? Mám-li v pytlíku 19 modrých kuliček a 1 červenou, pak těměř s určitostí (vyplývající ze statistického počtu pravděpodobnosti) z něj namátkou vytáhnu modrou. A se stejnou určitostí, mám-li do Firmy přijmout cikána nebo Portorikánce, příjímám flinka, šlendriána a potenciálního zloděje, a to bez ohledu na to, že mezi nimi existují olymp.vítězi a nositelé Nobelových cen  bohužel ve statisticky zanedbatelné menšině....J.HAUSMANN

0 0
možnosti

bcdis

19. 6. 2008 10:20
Jak být populární v diskusích a při psaní blogu

1. Nazývejte každého oponenta rasistou, fašistou či rovnou náckem. Lidé mají sklon se takovým nařčením bránit, což je přesně to, co potřebujete, dostat do druhého do defensivy.

2. Nádávejte druhým do štětek, roznižek, fašistických barbín atd., ale sám/sama neustále opakujte, jak je internet plný sprostot a hulvátství.

3. Mějte rád EU a tvrďte, že Vaše názory jsou pokrokové a vyznávají je úspěšní a vzdělaní lidé. Aby Vám to na skočili i ostatní, tvrďte, že musí podporovat EU pro skvělou budoucnost svých dětí.

0 0
možnosti

bcdis

19. 6. 2008 10:26
Re: Jak být populární v diskusích a při psaní blogu

4. Můžete být pro radar i proti němu, ale v žádném případě nezmiňujte věci jako národní suverenita či válka proti islámu.

5. V případě, že někdo souhlasí s Vaším názorem na dějiny, nazvěte jej popíračem něčeho či aspoň člověkem, který nepřípustně morálně relativizuje. Opět jej dostanete do defensivy.

6. Pokud se někdo kriticky vyjádří o Židech, je to zlý antisemita a co nejokatěji vyjádřete své opovržení nad ním a už sním nediskutujte. Jen jako kafemlejnek opakujte, že s takovým póvlem si nemáte co říct.

0 0
možnosti

rio1

17. 6. 2008 18:05
Ježiši, zase o chudáčcích Romech!

 Myslím, že jejich problém je hlavně ve výchově dětí. Většina z nich nezná základy slušného chování a mají celkem tragické hygienické návyky (zeptejte se učitelek 1. třídy, ty Vám poví celé romány) a to je vytěsňuje z naší společnosti. Když neumí ani o něco hezky požádat nebo poděkovat...Každý rodič chce, aby se jeho dítě mělo lépe než on. A co dělají pro své děti cikáni? Učí se s nimi? Kontrolují jim aktovky? Hlídají jejich docházku do školy? Dávají je do zájmových kroužků? Znám dost dobře asi tak 50 cikánů a výše uvedené provádí 6 z nich. Bohužel žádná instituce nemůže nahradit péči rodičů a to je celá ta jejich tragédie. A s úctou se klaním každému, kdo se svou pílí a odhodláním dokázal odtrhnout od lenochů a hledačů výmluv.Z vyprávění mých více opálených:) přátel vím, jak  pro ně bylo neuvěřitelně těžké přesvědčit bledulkovské okolí, že nechtějí krást, že dokážou pracovat a že splní, co slíbili. Ale to není chyba bledulek, že?

0 0
možnosti

zrysavy

17. 6. 2008 16:31
KARMA

R^

0 0
možnosti

José Antonio

17. 6. 2008 16:26
Paráda

Hmmm, pijeme vám krev, že? Vřískejte, vřískejte, alespoň poznám, že jsem včerejší den neprožil nadarmo.

0 0
možnosti

habarte

17. 6. 2008 15:09
Dávka je to co zabíjí

Selen je biogenní prvek, ale i toxický. Málo selenu zabíjí stejně spolehlivě jako hodně selenu. Politická korektnost, ekologie - je to s nimi stejné jako se selenem. Dají se použít jako jed i lék. Tedy ne každý kdo bojuje proti politické korektnosti je salónní hrdina - ten kdo bojuje proti nadmíře politické korektnosti, která zabíjí, je hrdina opravdový. A kam patříte vy? 

0 0
možnosti

abate

17. 6. 2008 13:08
Pěkné ale smutné.

Tak to praktikuje většina politiků.

0 0
možnosti

Andrea B.

17. 6. 2008 13:05
Super clanek (bohuzel pravdivy),

posilam karmu R^.

PS. Ja jsem nedavno s prateli probirala podobne tema - jak napsat clanek s nejvyssi karmou co tu kdy byla.. byl to sice cerny humor, ale dost jsme se u toho nasmali...

0 0
možnosti

Věra Tydlitátová

17. 6. 2008 17:24
Re: Super clanek (bohuzel pravdivy),

Milá Andreo,

Dívala jsem se na Váš blog a už dlouho jste tam nic nového nedala. Prosím, pište.V

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS