Lichocení lůze = selhání bloggera

Chtěli jste to, máte to mít, milánkové. Vánoce  nevánoce, internet je plný primitivů, kteří neumějí napsat jedinou souvislou větu bez pěti pravopisných chyb, ale pro vidinu vysoké karmy jsou ochotni k čemukoliv. Doslova.

Všichni víme, jaká svološč nám občas otravuje diskuse, všichni víme, jak snadné je zaregistrovat se jako bloger i pro duševně méněcenné jednice. Všichni také víme, jak mentální nedostatečnost, různé komplexy, sexuálních deviace a patologická nenávist motivuje tyto tvory ke sprostým výpadům, denunciacím, lžím a verbálním útokům. Dokud se toto děje jen v diskusích, bereme to jako folklór, jako duševní terapii pro několik vadných, ale v podstatě neškodných exhibicionistů a deviantů. Všichni je známe.

 

Pokud se ale bloger sníží k tomu, že začne těmto mentálně zaostalým a narušeným jedincům podkuřovat, denuncuje své kolegy blogery, aby se zalíbil lůze, lže – a to i ve věcech, které lze snadno ověřit, například citátem neexistujícího výroku, nekonečným omíláním rasistických žvástů,  hysterickými články v reakci na poznámku v diskusi, mírně pornografickými obrázky, obhajováním "práva" úchylných diskutérů na urážky autorů, sprostým napadáním veřejně činných osob včetně "žertovného" komolení jejich jmen, jde bez debat o selhání blogera. O morální selhání blogera.

 

Jestliže je někdo ochotný dělat neskutečně odpudivé věci pro pár kliknutí karmy, co by asi dělal pro skutečný finanční či společenský zisk? Udával by i vlastní rodinu? Kradl by? Určitě ano. Tato slova věnuji těm kolegům, kteří takto selhali. Možná by si mohli dát k Novému roku předsevzetí, že se začnou chovat slušně. Ale nevěřím, že by toho byli schopni. Charakter se vůlí nezmění a zázraky se nedějí. Asi se s touto prodejnou sebrankou budeme potýkat i v dalším roce. Tak těm slušným kolegům přeju hodně sil k zápasu s blbostí a zlobou!

Autor: Věra Tydlitátová | pátek 26.12.2008 11:21 | karma článku: 9,54 | přečteno: 1649x
  • Další články autora

Věra Tydlitátová

Válečná zranění

8.11.2022 v 10:21 | Karma: 8,60

Věra Tydlitátová

Zklamaly elity národa?

16.8.2022 v 11:16 | Karma: 19,27

Věra Tydlitátová

Po volbách

13.10.2021 v 11:33 | Karma: 19,54