Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Pokud hledáte nejprimitivnější dikutéry jsou diskuze plné nenávisti na Novinkách a Parlamentních listech jasná volba...to,že čtenáři těchto plátku jsou většinou příznivci Miloše Zemana a obdivovatelé putinovského Ruska je jistě jen náhodná shoda okolností...Rv

11 3
možnosti
Foto

Na druhé straně tam publikuje Mitrofanov.

0 0
možnosti
JS

R^ mluvíte mi z duše. Karma!!

6 6
možnosti
EP

Pane Jakube, pozor s duší není radno kšeftovat. můžete o ni přijít. Reagujete na čertoviny.

0 1
možnosti
RK

R24a39d33e90k 23K28a88r20a17s

20. 3. 2017 11:25

A co třeba Lidové noviny? Co mají společného s lidem? Vždyť je to kolikrát agitka právě proti našim lidemRv

6 2
možnosti
Foto

J93a66k56u76b 60R74o93t55h

20. 3. 2017 11:58

Vy máte nějaké lidi? Nebo s někým nějaké spoluvlastníte? Kdo jsou ti :vaši lidé"?8-o:-/

7 0
možnosti

J57a66k71u44b 95Š97o64l44c

20. 3. 2017 11:20

Na Parlamentních listech čtu vesměs rozhovory, které se snad zfalšovat nedají. Diskuse jsou opravdu nečitelné.

7 1
možnosti
VS

No, ony ty rozhovory taky vždycky nejsou skutečnými rozhovory. Takový Velký Kompilátor Olšer si na parlistech uveřejnil "rozhovor", ze kterého se při bližším pohledu vyklubal kompilát jeho starých článků. Takže - sám se ptám a hned si taky sám odpovím. Kouzelné taky bylo, jak sám ze sebe v úvodu onoho "rozhovoru" udělal pomalu kandidáta na Pulitzerovu cenu.

4 0
možnosti
Foto

Pralamentní listy vydává majitel hazardní kanceláře Synot Valenta. Podle studie Masarykovy univerzity v Brně použivají proruskou propagandu, manipulativní techniky, jako je nálepkování a vyvolání negativních emocí.

7 3
možnosti
VE

To bych řekla, že se Masarykova univerzita sekla - viz. příspěvek M.Nečasové níže, který má nejvíce souhlasných +

0 0
možnosti
AR

Parlamentní listy mají nejkultivovanější diskutéry. Potvrdili mi to v sobotu po ohlášení úmrtí kardinála Vlka. Tolik vulgarismů na jeho osobu mě donutilo k tomu, že jsem spočetl kolik diskuzních příspěvků je a kolik nebylo vulgárních. 10% bylo vůči Vlkovi kladných, ale polovina byla úplnou žumpou nenávisti.

6 1
možnosti
MN

Na Pl si můžete přečíst názory od extrémního leva až po extrémní pravo a všechno mezi tím. Často jsou vedle sebe zveřejněny články nebo rozhovory se zcela opačným názorem.

PL se vyznačují tím, že doposud nebyly postiženy novodobou civilizační chorobou zvanou "politická korektnost" a vyznívají jako jedno z posledních zcela svobodných médií u nás.

To, co Vy nazýváte proruské nebo protidemokratické lži, jsou jen jiné názory, které v mainstreamových médiích nenajdete.

PL považuje čtenáře za svéprávného, nevychovává ho a ponechává na něm, které uveřejněné názory přijme za své.

Mohla byste projít například dnešní články na PL a poučit nás, co z toho je podle Vás proruská a protidemokratická lež?

29 5
možnosti
JB

J55a21n 70B79u84r84d10a

20. 3. 2017 11:34

Patnáct minut Hitler, patnáct minut Židi.

3 1
možnosti
Foto

Ano, lhát se ve sdělovacích prostředcích a na internetu nemá a veškeré zpravodajství má mít své ověřené a ověřitelné zdroje. R^

To by se ale potom mělo týkat úplně všech masmédií, nejen Parlamentních listů. Potom mě ovšem vysvětlete, proč se něčemu takovému brání jako čert kříži především takoví "velikáni" jako je např. MF DNES, Česká televize a další, zatímco Parlamentní listy s tím v zásadě žádný problém nemají? 8-o

Mám pocit, že se paní autorce tady stýská po jednostranné tvrdé komunistické cenzuře a přísunu těch centrálně řízených jediných správných pravd.

Žádnou svobodu slova! A jakékoli alternativní zpravodajství je třeba vymýtit! To jsou jen samé "nehodící se" lži a pomluvy (a umírají pak koťátka!). Rv

25 2
možnosti
JH

Ach ano, PL jsou nesporně politickým bulvárem a s parlamentem toho mnoho společného nemají - to samé tvrdím už od samého vzniku PL a také jsem se kdysi urputně bránil, když zde, bez souhlasu, zveřejňovali mé texty.

Nicméně, po těch letech musím konstatovat, že přes veškeré výhrady jsou nyní Parlamentní listy zdaleka nejsvobodnějším internetovým fórem, naleznete zde relevantní informace, které se už jinde nesmí a právě proto mají tak obrovskou návštěvnost.

Nesrovnatelně více mi tedy vadí nechutný politický aktivismus českých veřejnoprávních médií, nestoudně financovaných povinnými koncesionářskými poplatky.

29 1
možnosti
Foto

J88a81k55u27b 81R33o82t16h

20. 3. 2017 11:58

Jistě, jsou nejsvobodnější v tom, že publikují bez uzardění jakékoliv svinstvo a jakoukoliv lež.:-/

4 0
možnosti
Foto

Já bych své blogy, publikované na Parlamentních listech, považoval naopak za velmi kvalitní příspěvky ke zvýšení kvality diskuze ve veřejném prostoru. Ostatně takto jsou koncipovány.

6 1
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem