Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J75a12n 77R81á52ž

31. 10. 2016 19:47

Jen pro zajímavost:Kamarád, který v devadesátém studoval svazky mi řekl, že když bylo někomu zapsáno ve svazku krycí jméno, tak to vzbuzuje oprávněné podezření, že se s StB nějak zapletl. Dnes je mi šuma fuk jestli pan Bartoška práskal nebo nepráskal protože se na něj rád dívám, neb je dobrý herec. Jen nelibě nesu, že právě on, jako signatář Anticharty něco káže o morálce.

P.S. Bratr byl také v EZO ( evidence zájmových osob) a žádné krycí jméno neměl. Možná ale proto, že byl veden jako NO.

2 6
možnosti
MS

Co vy víte o Antichartě ? Nahnali umělce na nějaký mítink proti Chartě 77 a nechali přítomné podepsat prezenční listinu. Nikdo ze zúčastněných nebyl zpraven o tom, že podpisem prezenční listiny současně podepisuje nějakou Antichartu. A mezi námi, stejnou Antichartu v podstatě podepisovaly kolektivy pracujících na všech možných úrovních po celé republice, když na podnikových schůzích hlasovaly pro rezoluci, odsuzující text Charty 77 (i když ho téměř nikdo nečetl). Dnes to vyčítat těm, kteří byli více vidět díky své popularitě, je hodně nefér.

2 0
možnosti
TH

Nu ok, ale to neznamená, že dnes může lidi nabádat ke konci demokracie....

0 1
možnosti
JZ

J92a13n 28Z43i17e94g35l68e70r

31. 10. 2016 15:48

Zasloužená karma. :-)R^

5 2
možnosti
BM

Vážená, já jsem volič pana Zemana. A představte si že mě ale vůbec nezajímá co kdo dělal za bolšána, pro mne je důležité co dělá dnes. A ti co věčně napadají a urážejí našeho pana prezidenta nestojí za (fajfku tabáku). Kdyby chodili k volbám mohli by si zvolit někoho kdo je jim bližší. A ne hned po volbách kdy neuspěje jejich kandidát nedemokraticky řvát "Zeman není mým prezidentem" To může dělat jen tupec který má sice demokracie plnou hubu ale chová se jinak. Asi jako ti na Primě. Nic dobrého z toho nikdy nevzejde. Já myslím že blízká budoucnost vás přesvědčí.

25 23
možnosti
BM

Děkuji za mínusy. Beru to tak že je to důkaz že jste můj příspěvek četli.

Děkuji a hezký den

6 0
možnosti
JT

Vážení,

takže po Jiřině Bohdalové, Andreji Babišovi a dalších, byl ve svazcích "nalezen" i Jiří Bartoška. Jediné co z lejster StB vyznívá je to, že zapisující úředník přidělil p. Bartoškovi zajímavou přezdívku.:-/

3 2
možnosti
OK

P.S.: Původně jsem chtěl dodat, že se určitě najdou i takoví, kteří i toto Vaše vysvětlení budou nějak zpochybňovat. Když jsem si začal pročítat další příspěvky zjistil jsem, že už jsou tady. No, alespoň jsem nebyl překvapen. To jsou ale ti, kterým nevadí Zemanovo téměř nablití do klenotů, jeho lži, urážky, sprostoty a pohrdání soudním rozhodnutím, kterým nevadí, že za proklamovaným rozšiřováním ekonomických vztahů s Čínou je pomoc jeho kumpánům Nejedlému a Tvrdíkovi. To, že se jezdí do Číny učit stabilizovat společnost už je zcela mimo komentář.

22 9
možnosti
VK

A na potvrzení se sami přihlásí minusem.;-D

5 2
možnosti
OK

Mockrát díky za článek !!!!

4 0
možnosti
VM

Já si také nemyslím, že by byl Bartoška fízl. A abych pravdu řekl, nikdy jsem do zveřejněných archívů nekoukal, protože nejsou vypovídající, nejsou úplné. Kdyby nebyly nejen ministrem Sacherem probrané, ta snad, možná? Ne asi ani tak ne. To je svědomí každého.

Nicméně, vzhledem k obsazenosti pana Bartošky ve filmové tvorbě doby socialistické si netroufnu ho považovat za aktivního odpůrce tehdejšího režimu. Ale je to jen má spekulace, založená na mém názorovém systému.

13 5
možnosti
MS

Nebuďte trapný, kdyby se to mělo brát podle obsazenosti, musel by být například pan Kemr ten největší patolízal. A všichni víme, že nebyl.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Josef_Kemr#Filmografie

7 0
možnosti
JV

J36i42r60i 44V21r66a90b14e25c

31. 10. 2016 12:17

Ta prolhana komunisticka sebranka pouziva vsechny triky . Jejich furt plno v politice a uradech. Musime davat bacha. !!!!Sametova revoluce byla chyba.

8 0
možnosti
Foto

To je fakt, dávej bacha.

2 2
možnosti
JD

Tak fízl asi nebyl, ale ministerstvo kultury je přesně ten orgán, který přispívá na karlovarský festival, takže koho chleba jíš, toho píseň zpívej.

Když pan Bartoška chtěl jíst bolševický chlebíček, tak také nezaváhal a podepsal antichartu. Prostě jen jde s dobou, stejně jako paní Pilarová a další.

9 8
možnosti
OK
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem