Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J52a33n 36P22u83l63e71c

9. 1. 2016 9:13

Já pevně věřím, že větší část společnosti v demokracii věří a že tohle všechno překonáme.

0 0
možnosti
Foto

...a v diskusi už se přihlásili ti, jichž se to týká. Trollové. Budiž vám rubly k užitku.

0 2
možnosti
Foto

Vážená paní Kubičková, v této diskuzi se prokazatelně vyskytuje pouze jediný troll, a to jste tady Vy! Rv

Všechny jiné příspěvky (na rozdíl od toho Vašeho) jsou zde totiž věcné a vztažené k obsahu tohoto lživého a nenávistného demagogického článku a nejde tedy o žádný trolling.

To, že právě Vy takovým podlým způsobem stojíte na straně autorky takového článku mě nepřekvapuje - vrána k vráně sedá.

(A nakonec jedna věcná doplňující poznámka k Vašemu postu - ve Vašem případě zřejmě i bez nějakého osobního užitku z Amerických dolarů.)

1 1
možnosti
MK

M19i40l83a96n 48K17e97s81l

7. 1. 2016 21:25

Jednoho si na tomto blogu cením.Konstatujete,že naše společnost je rozdělená téměř nepřetržitě od dob reformace.To jsem rád,že za to rozdělení společnosti nemůže Zeman jak se nám to snaží nakukat jeho kritici.Jinak,to je tak asi všechno s čím v tomto blogu souhlasím.

1 1
možnosti
JS

Opět to vnímáte poněkud jinak, než to je. Nejsme ve "studené občanské válce". Evropské politické elity a jejich příznivci (tedy marginální skupina obyvatel) jsou ve válce s vlastními občany, jejichž zájmy mají hájit.

Lidé rozhodně hromadně nezavrhují demokracii. Právě naopak. Upozorňují na to, že politici se snaží realizovat své vlastní představy o tom, jak má vypadat svět, a vůbec nehledí na to, na co dostali od občanů mandát ve volbách. Politici místo toho, aby řešili příčinu současné imigrantské krize, která se začíná měnit na společenskou krizi, tak zavádějí represivní a kontrolní opatření, která se však dotknou především domácího obyvatelstva, a nikoli lidí, kteří se svým chováním a přístupem k funkčním principům evropské společnosti sami vyčleňují na její okraj. Evropští politici jsou bez "slzy v oku" ochotni začlenit islám do kulturních hodnot Evropy, aniž si uvědomují, že islám je v zásadním rozporu s deklarací lidských práv, na nichž je založeno demokratické uspořádání celé Evropy.

4 2
možnosti
Foto

Označit Rusko za agresora nelze s ohledem na to, že v případě Kosova byl porušen zákaz principu nepřivlastnění si území silou v podobě zákazu odtržení nějakého státního území s použitím sílu. A v případě Kosova tomu došlo.

Pokud Kosovo bylo možné oddělit silou od Srbska, viz humanitární bombardování, tak totéž je pak přípustné v případě Krymu.

2 3
možnosti
PZ

pokud si opravdu myslíte tohle: "na jedné straně stojí občané vyznávající prozápadní, liberální a demokratické principy včetně ochrany lidských práv a svobody, na druhé straně stojí ti, kteří nejen omlouvají, ale dokonce vítají napadení Ukrajiny, stejně jako nekriticky oslavují každý krok a výrok ruského prezidenta a odsuzují vše, co přinesl listopad 1989." , tak máte hodně velké klapky na očích !!

Vše je mnohem komplikovanější, definovat to takhle ČERNOBÍLE (samozřejmě s pocitem já jsem absolutní dobro a všichni co se mnou nesouhlasí byť v jediné věci jsou absolutní zlo) může jen účelový propagandista, nebo člověk současné události naprosto nechápající (slušněji to asi napsat nejde).

7 2
možnosti
Foto

Já osobně si myslím, že naopak oficiální propaganda postupuje tak, že toho, kdo nesouhlasí s násilným Majdanským pučem onálepkuje tak, že to je někdo, kdo se chce vrátit před rok 1989.

To je ovšem zcela jasná manipulace. Mezi těmi dvěma fakty není prakticky žádná korelace.

11 3
možnosti
Foto

Lžete!

Nejde především o žádný masový odpor k demokracii, ale nanejvýš o určitý odpor vůči zneužívání moci a znechucení z takových praktik. Pokud byste kritizovala tyto nešvary existující v demokracii, neřekl bych ani popel.

A pak se ptám, proč do Vašeho výčtu údajných tzv. "animozit", kde házíte do jednoho pytle odpor vůči USA, důchodcům, postiženým osobám, Izraeli, NATO, apod., což jsou věci které spolu absolutně nijak nesouvisejí, neuvedete třeba také často šířený odpor a nenávist vůči Rusku nebo třeba vůči obyčejnému vlastenectví?

Odpovím sám - protože proti těmto věcem totiž prokazatelně a opakovaně sama šíříte nenávist a animozitu, takže Vám to připadá jako "normální a správné".

O jaké "studené občanské válce" to u nás hovoříte? Žádnou takovou nevidím. Vidím jen možná odlišné názory lidí na spoustu věcí. Ale to je přece v demokracii správné a normální - nebýt nemyslícím stádem a mít a nebát se mít vlastní názory na cokoli.

To Vám vadí? Že také existují lidé, kteří si nemyslí, že Rusko je nějakým agresorem a že za agresora naopak považují třeba USA a NATO? Vadí Vám nejrůznější oprávněná kritika a voláte po komunistickém "zglajšaltování" názorů podle toho Vašeho jediného "přípustného a správného názoru"? Máte opravdu natolik selektivní vnímání a uvažování? Pak sama nejste žádnou demokratkou.

Váš článek považuji za demagogický a veskrze lživý! Rv!!

13 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS