Diskuse

Argumentum ad timorem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Paní Tydlidátová a co palestinští uprchlíci? Proč pokrytecky hájíte jen ty, co jdou do Evropy, když tady evidentně existují milióny uprchlíků ze své země bez možnosti návratu?

1 0
možnosti
JR

J22a98r91a 59R84a35n11k

6. 1. 2016 1:45

Pokud zrovna nepracuji na tunelech a neschovavaji zbrane ve skolach....:-/

2 1
možnosti
RS

Pani autorka to trochu popletla. Tech tisic Arabu, kteri radili v Koline nebylo hnano nenavisti, ale bourily se v nich spermie. Taky se tam masove loupilo a kradlo. Mladici si mysleli, ze je v Nemecku nikdo nepozna. Policie se do toho moc nepletla, aby nedostala par facek. A tak zeny, ktere prisly oslavit prichod noveho roku byly vydany na pospas teto horde. Zabavne je pro nas Cechy hruza, ktera panuje jak u policie tak i u politiku: blizi se kolinsky karneval. Jako opatreni chteji nasadit vice kamer, coz bude velmi uspesne protoze dav bude maskovan. A tak bych nepsal o nenavisti, rasizmu a xenofobii coz je blbost. Meli bychom se rozhodnout, jestli tuto kulturu, kterou nam vnucuje pani Merkel chceme. To co se stalo v Koline je jen zacatek. Zajimave je, ze nase media o tom nereferuji.

7 0
možnosti
Foto

Nazýváte lidi, kteří mají odlišný názor fašisty, deprivanty, násilníky, fanatiky, neonacisty a šovinisty. Proč? Hazíte všechny do jednoho pytle. Proč? ......Pak se ptejte, kde vzniká hrubnutí společnosti milá paní. Ta nenávist je i ve Vás.

11 0
možnosti
JS

V Německu momentálně řeší děsivý skandál, který se naštěstí nedaří ututlat, ačkoli se o to politici všemožně snaží. V Kolíně nad Rýnem takzvaní uprchlíci hromadně sexuálně napadali ženy a navíc je okrádali. Obětí je nejméně osmdesát. Útočníci se vyčlenili z davu neuvěřitelného jednoho tisíce osob "severoafrického, respektive arabského vzhledu".

Viz tato zpráva:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/390861-kolin-nad-rynem-celil-na-silvestra-vlne-sexualnich-utoku-a-kradezi-od-pristehovalcu.html

Ale možná, že paní Tydlitátové by se to líbilo.

7 1
možnosti

Přece by se v naší vzkvétající sluníčkové společnosti ženy nebály znásilnění...Mít strach ze znásilnění - jak zpátečnické a nemoderní. Rv

- Ergo, znásilnění je moc hezké, úžasné, prospěšné a žádoucí, neb dle sluníčkářské ideologie je každý strach zcela a úplně zbytečný, indikujíc naopak velkou potřebnost toho, čeho se bojíme.

Toť jejich pomatená a demagogická argumentace.

6 0
možnosti

Ano, Pepíčku, klidně si na ta rozpálená kamna šáhni, přece by ses nebál popálenin... Strach je něco špatného v každé formě! Nemá mezi slušnými lidmi (sluníčkáři) co dělat...

Velmi slaboduchý blog, autorko...RvRvRv

10 0
možnosti
Foto

Já, s dovolením, použiji jeden známý příměr:

Hrdě běžíme v čele bojovníků za obranu evropských hodnot, jenže jsme si pod tlakem vášní a velkých slov nevšimli, že jsme v čele a jediní, protože ostatní spravedliví bojovníci jsou na úplně jiné trase.

Jenže co teď?

Halasná skupina běží dál a přiznat omyl?

Riskovat verbální napadání a jiné urážky?

2 0
možnosti
Foto

Ty davy zvala frau Merkel, tak ať si je užije a nesnaží se házet zodpovědnost za jejich vydržování na druhé. My protektorátem zatím nejsme, ač to někdy tak i vypadá, takže by se ten fašismus, kterého se tak bojíte, korporativní vnucování bez souhlasu, rozhodování za jiné, spíše viděl v tlacích Merkelové a EU.

8 0
možnosti
SK

Přečtěte si někdy něco o islámu.

Zajeďte se podívat do muslimských zemí.

Běžte se podívat do muslimských čtvrtí v evropě.

Potom začnete drkotat zubama - z hrůzy z toho co jste podporovala

Lidé kteří tady nechtějí miliony nelegálních migrantů nemají strach,oni ví co nechtějí.

12 1
možnosti
LH

Paní Tydlitátová už procestovala spoustu zemí, včetně těch muslimských. Má mezi muslimy mnoho přátel a vždycky brojila proti nesnášenlivosti a hlouposti, pokud se pamatuji.

2 9
možnosti
Foto

Z článku vybírám : "Kdo bere ohled na strach (též zcela obyčejných) lidí, kteří se musejí dívat na tlupy deprivantů, rozvášněných násilníků, fanatiků, neonacistů a šovinistů ....."

Velmi hezky jste popsala ty tisícové tlupy imigrantů valících se do Německa za vidinou bezpracného života na sociálních dávkách.

A odpovím Vám - nikdo na tento oprávněný a důvodný strach obyčejných lidí z důsledků takové bezbřehé imigrace (jako jsou např. - kolaps sociálních systémů, zvýšení zločinnosti, rozpad demokratického práva, likvidace kulturních hodnot, znerovnoprávnění žen, apod.) ohled nebere a nejrůznější nadřazení a hloupí hlasatelé falešné morálky už vůbec ne! Rv

22 1
možnosti
Foto

Nebyly by nějaké odkazy na ty řvoucí rozvášněné davy? Nebo jak policie a lůza honí bezbranné lidi jako zvířata? O šibenicích píšete způsobem, jako by je náckové nosili po ulicích každý den. Byly jenom jednou na demonstraci A. B. Bartoše, od kterého se stejně každý slušný člověk distancuje. Těm sluníčkovým se ty šibenice moc hodily, protože teď každého protimigračního politika mohou strčit do jednoho pytle s opravdovým náckem Bartošem.

15 2
možnosti