Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, že jsou diskuse na některých serverech zaplavené škvárou je stará vesta. Není to žádný sociologicky relevantní fakt. Stačí na to pár frustrátů.

Autorka, jak je jejím zvykem, zpatlala dohromady onen účelový eintopf, v němž se smíchá náboženství/rasa, stát a politická ideologie a kritika kterékoli části se nazve antisemitismem (což je podmnožina rasismu) a postaví se mimo zákon nebo minimálně mimo tzv. "slušnou" diskusi. A přitom např. sionismus je vynález anglosaských protestantů (něco si o tom nastudujte).

Účelovost vidím v tom, že vysokoškolská pedagožka by měla být schopna rozeznat jablka od tuřínu a od kravského lejna a netvrdit úporně, že se odmítání kteréhokoli z těchto objektů dá shrnout pod jeden všeobjímající termín.

A nacismus i fašismus jsou z definice levicové ideologie. To jen na okraj.

1 0
možnosti

J55i60ř61í 22V90a77c64a

28. 12. 2014 23:26

Tak Pecina se pozastaví nad blbostí židů ... a hned je antisemita?

Tak to já jsem aspoň antitydlidát

0 0
možnosti

To že nejaká pražská kaviarenská organizácia vydá vyjadrenie, alebo stanovisko ešte nehovorí nič o názore českých židov ako celku ! Nezovšeobecňovať !

0 0
možnosti

M78i22l20a46n 88R79a55d22e14k

26. 12. 2014 17:51

krasny je ten prispevek "radeji by meli Nemce a USA". Vypada to ze Cesi maji v podvedomi tu bolsevickou propagandu ze proti nacistum bojovalo jen to Rusko, USA podporovali nacisty, a nechce se vzpomenout ze Stalin a Hitler si rozdelili Evropu jako dva loupeznici, a nebyt USA, ani Rusko by se neubranilo. A kdo za vsechno muze? Sioniste, pochopitelne.

1 0
možnosti

Kritika nějakého židovského spolku je hned antisemitismus ?8-o Takže Židé jsou prostě nekritizovatelní.??

3 4
možnosti

Josef Novák potvrzuje, že Židé se nesmí kritizovat. A jak to vidí u Rómů?

2 3
možnosti
Foto

Jak už napsal pan Siska, neonacismus NENÍ žádným pravicovým extrémismem. Ten totiž vůbec neexistuje.

Veškerý extrémismus je již z principu levicový. Ten, kdo vyznává pravicové hodnoty nemůže být extremistou. Je to protimluv.

Pan Pecina řekl či napsal toto: „Na toto teda zírám s otevřenými ústy. Židovská obec lituje osvobození Rudou armádou. To jsme to dopracovali… Jak praví klasik – kdo se z dějin nedokáže poučit, bude si je muset znovu prožít. Pro židovskou obec to myslím platí rovněž,“.

Pak ale autorka, jako ostatně často, vaří z vody.

Ano, některé výroky v diskuzi jsou pak dost nechutné, ale určitě ne nechutnější, než současný výron antiruských výpotků skutečných extremistů ženoucích Evropu do beznadějné války s Ruskem.

3 2
možnosti

Jakákoli idea může být dotažena do extrému..

1 0
možnosti

J29o58s25e71f 85N60o67v33a65k

26. 12. 2014 15:00

mila autorko, antisemitismus mne ucili komuniste jiz od 60.let, ve skole i v mediich jsme se spolu se svymi spoluzaky ucil povinne nenavidet zidy - v zajmu spravedlnosti budiz nezapomenuto, ze i americany a katoliky. takze se nediv, nekterym z moji generace to proste zustalo. a ze komuniste - ti si s nacisty vzdy velmi dobre rozumeli.

5 2
možnosti
Foto

Do které školy jste chodil?

Já si na nic takového nevzpomínám.

Jen nám komunisté tloukli do hlav, jak nebezpečné jsou pro světový mír USA, ale v tom měli bohužel naprostou pravdu.

2 5
možnosti

Je to ich názor . Skôr sa treba spýtať , že prečo to prišlo až tak ďaleko . 

To vám , vládcom dneška, neprišlo , že národu bolo blivno aj z oslal VOSR / po 20 krát /, a tiež mu je blivno z velebenia dnešných hrdinov Nežnej revolúcie , čo podpísali aj Antichartu ? Ale ako povedal náš hrdina Marian Labuda : Viete oni mňa znásilňovali , nútili hrať tie postavy . Tak to ma teda dostal , hlavne keď som si predstavoval ako Biľak znásilňuje Labudu. 

 A najhoršie to majú takí ludia , čo to všetko zažili , nemajú to z učebníc dejepisu , či VUMLu.

0 0
možnosti

Už bychom měli jasně vysvětlit, že zlo a lež jsou levicovými zbraněmi a nálepka ultrapravicový extrémista je ve skutečnosti zákeřný levičák nejhrubšího zrna. Pokud vyznání skutečných morálních pravicových hodnot  zůstane nezpochybnitelným pravdivě pojmenovaným faktem, jsem skutečným pravicovým extrémistou.

3 0
možnosti

Tak jsem se na ten facebook musel podivat. Zjistil jsem, ze tam jsou dva profily Martina Peciny s jeho fotografii, jeden oficialni a jeden fanouskovsky. Hadejte, ktery profil byl pouzit ke komentovani. Levicovy antiseminitismus mi nic nerika, ja jsem spise pro maximalni nezkreslovani informaci, coz je v dobe internetu velmi jednoducha zalezitost, ze?

1 1
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem