Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Onačit každého člověka, který se názorově výrazně odchyluje od  meanstreemu za  blázna  je totalitní zlozvyk vážení.

Tím neříkm, že má Hájek ve všem pravdu. Ale  dnešní názorová unifikace si příliš nezadá s komunistickou.

0 0
možnosti
MK

Pro mě je paní Tydli se svými bláboly úplně k smíchu, ale nemám nic proti tomu, aby je i nadále prezentovala, své jednodušší čtenáře si jistě najde. O tom je taky svoboda.

3 2
možnosti
LC

Hloupý a dětinský článek, který mi připomněl někdejší předškolní škádlení na pískovišti. Už chybí jenom varování, aby panu Hájkovi nikdo neodporoval, protože to se bláznům nemá dělat, aby se nerozzuřili. Nechápu, jak dospělá žena může místo argumentace klesnout k takovým infantilním ubohostem.

7 5
možnosti
TJ

A nechápu, jak Vy můžete klesnout k takovýmto infantilním ubohostem..Mě nezbývá, než důrazně konstatovat, že infantilní ubožák je Lukáš Cvrček a Petr Hájek... Paní Tydlitátová, omluvte prosím toto nedospělé individuum.

4 5
možnosti
JV

Pan Hájek je zajisté exot, exhibicionista a sebestředný člověk, ale blázen asi nebude, spíš provokatér, který se baví reakcemi publika. ;-)

4 0
možnosti
OJ

Je sice pravda že Hájem je terčem vtipů na sociálních sítích, ale troufám si tvrdit že o paní Tydlitátové to platí dvojnásob..

6 4
možnosti
JM

Až by se člověku chtělo napsat: "Ach, jak jste soucitná a plná pochopení." Jenomže váš rozeklaný jazyk je dostatečně znám, takže jen neustále dokola dokazujete, že ve skutečnosti nesnášíte oponentní názory. A nejenže nesnášíte oponentní názory, ale místo, abyste se s oponentem utkala v seriózní diskusi, kde byste mu vyvrátila jeho argumenty a názory silou svých argumentů, tak se jen po straně pošklebujete s poukazem na jeho duševní zdraví. A nejedná se jen o Hájka. Tento podlý nízký způsob očerňování je zcela běžný typ arzenálu, který používáte.

16 3
možnosti
Foto

Pokud někdo hodnotí jiného názory tímto způsobem, paní Tydlitátová, tak se musím logicky ptát, jestli i z té kritizované strany nejde o utkvělou obsesi vidět věci tam, kde nejsou. Rv

16 2
možnosti
MP

Nu, blázny živí Bůh.Kdo to je teď po panu exprezidentovi v případě mistra Hájka.....musíme si vytrpět i takové a dokonce v hlavních pořadech televize.Jistě, televizi můžeme zavřít....ale mnozí mu věří a mnozí se chtějí pobaveně podívat co chorá paranoidní mysl pana Hájka ještě vyplodí..

6 4
možnosti
TG

Myslíte si, že jste Vy oprávněná klasifikovat normu? Inteligentní člověk, když slyší jiný názor, má dvě hlavní možnosti. Souhlasit a nebo si říct, to není můj názor. Označit autora slov tak, jak to děláte, z Vás může dělat jednak hulváta, ale s prominutím i hlupáka... A přeji Vám hezký a slunečný den!:-)

17 4
možnosti
Foto

Pokud někdo sleduje názory pana Hájka v jeho Proti proudu musí dojít nutně dojít k názoru, že jsou to názory osoby, která  rád provokuje, anebo řečeno diplomtaicky se jedná o osobu,  jeíž názory svědčí o nějaké  duševní nemoci.

6 7
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem