Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je mi ale pokrytecké volání. Nebyla to právě armáda USA, která tento stav nejprve umožnila a teď se jej snaží žehlit ? Mnozí si jistě vzpomenou na nikdy neobjevené chemické zbraně Iráku, které byly záminkou k rozvratu stabilního iráckého státního zřízení. A co to má společného s vražděním v Gaze ? Izrael se navenek přece prezentuje jako demokracie (narozdíl od ISIL), tak by se měl podle toho taky chovat. 

Takže paní Tydli, za mě antikarma Rv

0 0
možnosti

Skvělé a karma! R^

1 1
možnosti

R^R^R^ Současně s tím, že se budeme zajímat o zvěrstva muslimů ve světě, musíme se podívat, co na to naši muslimové v ČR. Odsoudili už Hamás, že si dělají z civilů a i dětí (školy) živé štíty?

3 0
možnosti
Foto

Řekněte někdo co dělat ,né po volbách ,né petice ,ale co udělat a těm lidem pomoci ,tím myslím jak přesvědčit NATO a vůbec euroatlantickou civilizaci ,že né Izrael ,ale ti šílení islamisté jsou tou největší hrozbou,a jedině jejich likvidace pomůže.

9 1
možnosti
Foto

Obsahem textu, víceméně souhlasím, ale sám se považuji spíše za levicového intelektuála a rozhodně nejsem na straně Hamásu a nemyslím si, že to co se děje v Gaze je genocida.

5 0
možnosti
Foto

Pokrytectvím všech etatistů, bez ohledu na to, jestli si říkají levice, nebo pravice je to, že poukazují na zvěrstva a genocidy, jež jsou financované ze stejných zdrojů, které druhým dechem obhajují.

6 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem