Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 8. 2014 21:58

Pane Kšír: Jedno mi není jasné..podle zpráv již dlouhodobě z Gazy létají rakety na Izrael. Izrael se teď rozhodla, že už si to nenechá líbit. Krom toho má podtunelované hranice a tunely útočí z Gazy na izraelské obyvatelstvo. Zatímco rakety z Gazy mají minimální účinek, rakety z Izraele dopadají na cíl. Podle Vás mám z toho vyvodit, že Izrael nemá právo odpovídat na rakety z Gazy raketami, protože se jim Gaza neumí bránit?  Uznávám, že situace není nijak dobrá. Nevím proč z Gazy létají rakety dál, i když je vyhlášeno příměří. Anebo proč z Gazy útočili přes tunely ve stylu vykouknu z díry, zabiju koho vidím a zdrhnu. Ale jsem toho názoru, že každý má právo se bránit každým dostupným způsobem už proto, aby tak či onak zakončil konflikt. Bohužel, tady to nevypadá, že by konflikt mohl mít vítěze. Příliš mnoho zájmů a podporovatelů mimo tyto dva a test účinnosti štítu. Všeobjímající podpora islamistů snad ve shodě s tím, že svými zdroji jsou schopni zaplatit jakékoliv dodávky zbraní. A jedno cvičiště.

0 0
možnosti
Foto

p.VT má plnou pravdu,že politici EU si žijí v jakési bojácné letargii a islamistům neustále ustupují.A ti toho pochopitelně zneužívají,byli by jinak hloupí,a stupňují své požadavky.Odvaha jednoznačně se postavit islámskému džihádu našim politikům chybí,zřejmě spoléhají na to,že až dojde na lámání chleba,oni si již budou někde v závětří užívat svých vysokých důchodů.:-/

0 0
možnosti

Jenže Německo je plné muslimů, kteří si na tamní Židy brousí zuby (meče). Pak není divu, že se běžní Němci důrazně ozývají. U nás, zaplaťpánbůh, je zatím muslimů hrstka a moc vyskovat si vůči Židům ještě nedovolí. Takže prostě není akutní potřeba, aby se běžní Češi nějak výrazně ozývali. 

Něco jiného je, pokud by šlo o politiky a jejich hlas směrem k zahraničí. Tam opravdu "chrápou" a reagují tak, jak zde krásně formuloval  pan Nádvorník...

1 1
možnosti

A22d28a32m 37S36t49a26v34a

4. 8. 2014 11:17

"...Naši občané zbaběle mlčí a věnují se svým koníčkům. ...": Autorko, zase lžete a urážíte  k obrazu svému. Ostatně neviděl jsem vás na Hradčanském náměstí když Křesťanské velvyslanectví v Jeruzalémě tehdy pořádalo shromáždění na podporu vyjádření prezidenta Zemana vůči Izraeli a islamistickému teroru. Zaspala jste holt!

0 1
možnosti
Foto

Podporovat stát Izrael v tom jak vraždí civilisty je ůplně stejné, jako podporovat nacisty když vraždí židy. Účel prostředky nesvětí.

0 7
možnosti

Jojo, měli by toho nechat, vypnout Iron dome a nechat se povraždit.Rv

1 0
možnosti

.hmm..problém je v tom....lidovci budou zticha...babišovcům je to šumafuk...a sobotka se zvorálkem nejsou schopni sestavit samostatně ani dvě souvislé holé věty.....takže kdo...???

2 0
možnosti
Foto

V tomto případě vládě křivdíte.

Ministerstvo zahraničních věcí České republiky, ve svém prohlášení ze dne 29.7.2014, vyjádřilo hluboké znepokojení s dosavadním vývojem situace v pásmu Gazy a vyzvalo všechny zúčastněné strany, aby bezodkladně přistoupily k jednání o příměří. Dále MZV ČR apeluje na hnutí Hamás a další ozbrojené skupiny v pásmu Gazy, aby s okamžitou platností ukončily raketové útoky vůči Izraeli a izraelským občanům, eskalaci násilí a zneužívání civilní populace Gazy jako lidských štítů. MZV ČR respektuje právo Izraele na přiměřenou sebeobranu.

0 0
možnosti

No jestli si myslíte že například od Zaorálka se dočkáte něčeho v podobném stylu, tak to jste hodně naivní. V jeho případě věřím a určitě to bude stejné i u Babiše ostatních, že kdyby ISIS vyhrála, byli by první v řadě s gratulacemi a mudrovali by, jak je vše nutné vidět v širším kontextu.

0 0
možnosti

Říkala intelektuálové ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem