Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J13a71n 81K93o53t18t60a97s

20. 5. 2014 19:42

Byli by hloupí, kdyby manipulovali s takovým podvrhem. Spíše si myslím, že se jedná o reklamu stylem negace - negaci - negace.

0 1
možnosti

Náhodou tomu Hitlerovi na té ukrajinské radnici to sluší nejlépe. A co krásné, tak to je pravdivé.

0 2
možnosti

..... foto Ády na Kyjevské radnici bylo jako falzum odhaleno dva dny po zveřejnění. Fotografie, kolující na sociálních sítích, "žije" vlasním životem bez jakéhokoliv zájmu médií.

1 0
možnosti

A66d42a37m 51S31t57a56v65a

20. 5. 2014 14:00

Autorko, čert vem, co kde visí, pokud to není někdo živej! Ale měla byste kritizovat násilný totalitně  krvelačný manýry na Majdanu a jejich podporu třeba Karlem Schwarzenbergem. Tam nešlo o boj proti místním oligarchům, i když sám Karel Schwarzenberg ty násilníky pobízel k svržení jednoho z nich, byť demokraticky zvoleného prezidenta - ostatní, jejichž majetky jsou neméně pochybného původu, nevadí - ale jako na potvoru jen  toho ne protirusky orientovanýho demokraticky zvoleného prezidenta. To byl potom násilnický teroristický boj proti  demokracii, který my tu zažili ve 48. Proti tomu byste se měla vyjadřovat, když vám už jde o tu demokracii. Ale všiml jsem si již u vás

. Vám jde jen a ven o tu vaši sebelásku a sebepravdu, která v zemi nadělala už tolik zla! Rozdělením Československa počínaje.

4 3
možnosti
Foto

A jak se pozná...že jde o propagandistický podvod...nebo prostě o satirický symbolismus?:)

2 0
možnosti

Rozumím sympatiim k Ukrajině. Ale v blozich často píšete o růstu antisemitismu jako krizi společnosti. Obrázek Bandery je stejne znepokojivý. Jinak manipulace bohužel součást současné společnosti. Dopouští se ji vsichni bez rozdílu.

1 0
možnosti
Foto

A když u nás někdo vyvěsí obrázek Lenina, Stalina, Gottwalda a pod., tak se nic neděje, i když toho mají na svědomí víc. Inu, relativita.

3 0
možnosti
Foto

Ještě něco o vlivu židovského kapitálu, pardon peněz oligarchů, to tam chybí. Případně o veteránech IDF.

4 6
možnosti

Bohužel nemám odkaz,ale někdo se štoural ve fotkách z konfliktů ze Středního východu.A byla tam paní co přišla o několik domů,manželů a mnoho dětí v různých muslimských státech.Pravdou je,že na těch fotkách vypadala velmi přesvědčivě.A nebyla jediná kdo  byl během let takto zvěčněn.Musíme si zvykat a nedělat ukvapené soudy.A taky si přiznat co je nám do situace na Středním východě nebo v Asii(třeba Rusko-Ukrajina)stejně to nezměníme.

5 0
možnosti

Pardon ještě něco.Podle jejich činů poznáte je.

1 0
možnosti

Vážená paní,

je vidět, že máte informace z první ruky. Mám námět na další zajímavý článek:

- Podíl Židů na VŘSR a během následující genocidy Rusů a dalších nežidovských obyvatel SSSR.

Pokud by se Vám špatně hledalo, tak je tu ještě jiné zajímavé téma:

- Americké a německé židovské banky a jejich role na projektu VŘSR a jeho financování

Popř.: - Stalin vs. Trockij alias boj dvou skupin nadnárodní židovské oligarchie o směřování SSSR po Leninově smrti. Obávám se ale, že mě oslyšíte - raději se budete držet holokaustu, to je sichr, že ano? Jinak ani nemusíte psát, na čí jste straně. Ruské nerostné bohatství a vláda nemůže patřit méněcenným Rusům, a je úplně jedno, jaké se naleznou "cesty" k tomu, aby i v zemi zla, Rusku, zavládla ta pravá demokracie po Vašem;-)

4 2
možnosti

Jste plný semitských námětů. Proč?

6 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem