Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

JardaM

31. 10. 2012 15:25
Dámo,

prosím vysvětlete mi ohledně toho antisemitismu jednu věc, ve které se pořád ztrácím. Jestliže dojde podle filmu Myš, která řvala k tomu, že řekněme taková Burkina vyhlásí USA válku. A já s politikou Burkiny Faso nebudu souhlasit a prohlásím je za agresora, tak podle vaší logiky (nebo blogiky?), jsem rasista?  V Burkině Faso žijí převážně lidé jiné barvy pleti, proti nimž absolutně nic nemám, nikdy jsme si neublížili, a i kdybych se dostal do sporu s nějakým tím Burkiňanem Fasaňanem, tak nebudu trpět předsudky k ostatním Burkiňanům Fasaňanům. Takže vadí mi jen státní politika Burkiny Faso. Su rasista? Pokud ne, tak když se někomu, čistě teoreticky, abych neurazil, nelíbí politika státu Izrael, ale proti jejím obyvatelům (židovským ani arabským) naprosto nic nemá, je potom tím vaším antisemitou? Prosím, napište na toto téma blog a objasněte mi to, abych prokristapána (může se to tady?) netápal v bludech. A můžu někde vyprávět nějakou z těch chytrých židovských anekdot, co mám tak rád?

6 1
možnosti
JM

JardaM

31. 10. 2012 14:57
A je to pozvrzeno

Tydlitátová neumí číst (jen psát), mnohé by se tím vysvětlilo. Ona je takovou naší malou Hannou Schmitz, jen za klidu zbraní a na opačném břehu. Protože jinak by o Olšerově článku nemohla napsat to co napsala.

Druhá možnost je, že nerozumí významu psaného textu, tak to bych ji odkázal na přípravku k přijímacím zkouškám na střední školu. Tam to s dětmi procvičují.

3 1
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

29. 10. 2012 16:15
Houby antisemita...

Olšerův výtvor je výsledkem kognitivní disonance mezi pozitivním vztahem k Izraeli a silnou averzí k USA. Diskutéři už několikrát upozorňovali, že to k sobě moc nejde. Jednou mu z toho hrábne úplně.

6 0
možnosti
JB

beda venerabilis

29. 10. 2012 15:42
J.R. Pick to kdysi napsal lapidárně

Filosemita je antisemita, který má Židy rád.

0 0
možnosti
IN

uspěšný a krásný pravičák

29. 10. 2012 16:53
Re: J.R. Pick to kdysi napsal lapidárně

Tydlitátová?

1 0
možnosti
JM

klondyke

29. 10. 2012 15:26
Bez ohledu jestli zvracet nebo ne, je skutečností

že US prezident to má v job description, hned po zvolení jet se představit do Izraele. I před zvolením si tam musí zaject a nasadit si jermulku, bez toho by nebyl odsouhlasen. A kromě toho doma se ukáže na sjezdu AIPAC (u nás jsme měli dřív něco podobného, ale ne tak vlivného SČSP).  Nakonec i náš Václav I (nevím jak Václav II), a i jiní naši vašnostové vědí, kam si ve své funkci naplánovat první přátelskou návštěvu k našim nejbližším sousedům.

2 0
možnosti
LW

ultraviolet

29. 10. 2012 14:43
#

R^

3 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

29. 10. 2012 14:13
PRAVDOLÁSKAŘ = POKRYTEC MASKUJÍCÍ NENÁVIST ZA PRAVDU A LÁSKU

Paní Tydlitátová, proč jste si mě vyřadila z FB přátel? Proč již na svém blogu nemáte odkaz na můj blog? (Nebude to náhodou tím, že mám v přátelích p. Hrebenara, který je podle Vás "antisemita", jelikož ve svých článcích občas kritizuje Izrael? - stejně tak, jako pro PORUŠOVÁNÍ LIDSKÝCH PRÁV kritizuje např. Súdán či Saúdskou Arábii..) Abysme se pochopili- né, že by mě to mrzelo, jen to dost vypovídá o tom, že jste skutečná PRAVDOLÁSKAŘKA - (tedy POKRYTEC maskující svoji NENÁVIST za PRAVDU a LÁSKU) a též o Vašem pokřiveném charakteru, když ve Vašich přátelích máte židovského rasistu, jak poleno - místního blogera Václava Krále, který se přátelí se SKUTEČNÝMI ANTISEMITY a NEONACISTY     ..Ale to Vám zřejmě nevadí, jelikož je to Žid.

Proti Židům jsem NIKDY NIC NEMĚL a NEMÁM, ale očekávám, že to o mě na základě tohoto příspěvku budete roztrubovat, stejně jako to roztrubujete o každém druhém.

Bez pozdravu.                                                                 Vít Hassan

1 1
možnosti
IB

isabell

29. 10. 2012 16:45
Re: Povrchní a pokrytec

Třeba má jen averzi k odsouzeným násilníkům, to vás nenapadlo? :-P

3 1
možnosti
JM

klondyke

29. 10. 2012 10:53
A která je to ta věta ( ty věty)

nad kterými se má (povinně) zvracet?

7 0
možnosti
MV

Old Nord

29. 10. 2012 10:19
Prečítal som si váš blog

Prezrel aj staršiu históriu publikovania. Strata času. Prežúvate prežuté. Patríte medzi tých, čo neustále čosi melú, aj keď nemajú čo povedať. Asi by ste rada niekomu nájsť chlp na dlani.

Hľadajte, hľadajte, už ste si z toho urobila živnosť.

10 0
možnosti
JS

člověk z novinek

29. 10. 2012 10:29
Re: Prečítal som si váš blog

Psát svůj blog je svobodné právo každého, kdo má o tuto činnost zájem. Pokud je pro Vás čtení tohoto blogu ztrátou času, pak nechápu, proč se k jeho obsahu vyjadřujete. Pokud použiji Vaše slova, tak Vy prostě něco melete, i když nemáte co říci.

4 1
možnosti
JS

člověk z novinek

29. 10. 2012 10:17
Asi nová taktika

Přečetl jsem si ten článek Břetislava Olšera a musím bohužel konstatovat, že autorka má patrně pravdu. Asi bych tohoto muže neoznačil přímo za antisemitu, minimálně však poněkud trapným způsobem podléhá konspiračním teoriím. Spíše než o antisemitismus jde v jeho případě o silnou averzi vůči USA, kterou lze cítit z mnoha jeho článků – a pro zdůvodnění této averze je prostě ochoten využít cokoli, včetně bláznivých teorií o židozednářském spiknutí. To, že tím dostává své vlastní publikované názory do konfliktu, pan Olšer zřejmě neřeší.

Pan Olšer charakterizuje ve svém článku politiku prezidenta Obamy těmito slovy: "… Je to asi běžná prezidentská předvolební taktika; hrát to na obě strany…"

Vypadá to, že tato taktika bude blízká i panu Olšerovi.

5 1
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem