Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

John Pitralon

12. 7. 2011 12:28
Není vše jednoznačné

Co se týče holokaustu, může mít částečně pravdu, na konci války a po válce probíhaly ohledně nacistických koncentračních táborů psychologické operace (sovětské, britské i americké), které jsou dnes vyvráceny. Různé údajné vyrábění mýdla z těl obětí, zhotovování stínítek z kůže (Ilse Koch) a dále někteří mrtví v důsledku podvýživy a nemocí byli ukazováni jako oběti plyn. komor.

0 0
možnosti
JM

hriva5

12. 7. 2011 15:43
Re: Není vše jednoznačné

Pokud máte pocit, že zhotovování stínítek je iluze, doporučuji návštěvu KL Buchenwald. Co se týká výroby mýdla, tyto experimenty jsou doloženy z KL Babij Jar / nezaměnovat s roklí, kde došlo k povraždění Židů/, tento KL lze také dohledat pod názvem Syrecký tábor. Jinak, soudě podle Vašeho příspěvku se domnívám, že za všechno mohou Židi a cyklisti, tak co se vlastně namáhám. Mimochodem, "psychologické operace";-D, můžete nám, nevzdělancům, napsat konkrétně jaké a kdo je vyvrátil? Hlavně si nechte od cesty Irvinga, o jeho nezaujatosti bylo uvedeno mnohé.

1 0
možnosti
JP

John Pitralon

12. 7. 2011 16:44
Re: Není vše jednoznačné

Kde píšu o něco Židech? Jinak mýtus o mýdle - tohle jsou opravdu známé věci. A nejde o pana Irvinga, ale třeba o paní Lipstadt, se kterou se Irving soudil, a která samozřejmě tento mýtus také vyvrací ... To už je uzavřená záležitost.

-

Deborah Lipstadt acknowledges 'No Soap'

http://historiography-project.com/clippings/1981/05/deborah-lipstadt-acknowledges.html

0 0
možnosti
JP

John Pitralon

12. 7. 2011 21:34
Re: Není vše jednoznačné

A Babij Jar a údajný masakr?

"In February 1997 a Ukrainian court threw out a case brought by Ukrainian Jews against V. Kretytnychy of the St. Andrew Society and E. Musiyenko, editor of the Kiev Evening News (Vechirnyi Kyiv), who challenged the official Babi Yar story. Encouraged by the court decision, on March 19, 1997 the Kiev Evening News published a four-page story setting the record straight for the first time since the Allies condemned the phony "atrocity" during World War II.

What is now coming to the fore is incontrovertible proof that no massacre took place at Babi Yar during the German occupation of Kiev; that the ravine was not used as a mass grave for Jews killed by the Germans. But it was a burial field between 1922-1935 for the victims of the Cheka/NKVD."

-

Tedy - zdá se, že jde o podobnou záležitost jako v případě Katyňského masakru ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem