Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jen Já

10. 7. 2008 9:22
Pár poznámek...

1. Nebýt ruské armády, bůh ví, jak by válka dopadla a nebo o kolik let déle by trvala. 2. Nelíbí se mi rasistické urážky od autorky. 3. Okupace sovětskou armádou měla větší opodstatnění, než například vpád americké armády do Jugoslávie a dalších - Československo tehdy bylo partnerem SSSR, takže není divu, že se jim nelíbila zdejší situace. 4. Není nutné lézt komukoliv do řiti, napřed Rudům, teď Američanům, co takhle být neutrální jako Švýcarsko? 5. Teď se nám to kope do Ruska, když máme za zády USA, že? 6. Pokud někdo stále žije v představách, že pokračuje studená válka, měl by se nechat vyšetřit. 6.Budu se bavit u reakcí zmasírovaných modrých mozků. Pan Topolánek včera opět předvedl modrou diktaturu a nedemokracii, možná až dětinskost, když řekl - nebude radar, nebude Lisabonská smlouva ;-D

0 0
možnosti
MH

mh_ringo

10. 7. 2008 12:39
Re: Pár poznámek...

partnerem? Lol. Partneri se neumravnuji nasilim a tanky. Jinak nebyt ruske armady, mozna bysme nebyli ¨ruskou armadou okupovani. Valka by mozna trvala dele, ale svet by byl po ni normalnejsi.

0 0
možnosti
JP

EasyR

10. 7. 2008 9:07
Karma

R^R^R^

0 0
možnosti
N

NCS

10. 7. 2008 9:02
ŘVANÍ RUSKÉHO MEDVĚDA

moc dobře a výstižně napsaný !

Jsem pro ať ruskej medvěd řve a ať řve tak dlouho až chcípne[>-]

0 0
možnosti
AJ

aljav

10. 7. 2008 9:03
Re: ŘVANÍ RUSKÉHO MEDVĚDA

;-DR^

0 0
možnosti
MH

mihla

10. 7. 2008 8:52
???

Paní autorka je asi hodně zahleděná do Ameriky. Měli jsme tu dlouho jednu velmoc a, že by nám to přineslo buhvíjaké výhody si zrovna nemyslím. Tak nějak nechápu a docela se mi příčí lézti do zadku jiné velmoci. Vždyť je to stejná pakáž. Vůbec jim nejde o "naše blaho", ale jen si tím řeší jisté problémy přes nás. Klidně ať si ten radar u nás postaví (osobně s tím nemám žádný problém) a na rozdíl od většiny, kteří tomu vůbec nerozumí (podobně jako já) se alespoň nesnažím někoho přesvědčovat, že to je ta JEDINÁ SPRÁVNÁ VĚC. Je nutno z toho pro nás vytřískat co nejvíc. To se ale v žádném případě neděje, tak v tom případě to pro nás nemá absolutně žádný přínos. Nemyslím si, že by zrovna nás chtěl někdo bombardovat íránskými raketami, ale pokud tady něco podobného bude stát, mohlo by to nějakého trotla napadnout, takže teoreticky jsme dle mého názoru s  radarem k tomu blíž. Jinak článek je hodně slabý a paní autorka by se možná měla 2x rozmyslet, než začne něco psát. Toto se moc nepovedlo!

0 0
možnosti
AJ

aljav

10. 7. 2008 8:58
Re: ???

1/ srovnávat USA s Ruskem ohledně výhod plynoucích ze spojenectví s nimi, může jen osel

2/ nevšiml jsem si, že by autorka byla zahleděna do USA, ten článek byl o Rusku !

3/ s autorkou naprosto souhlasím, a ty si polib (Y)

0 0
možnosti
RB

TarasBulba

10. 7. 2008 8:03
Bodejť by neřval

Měli jsme tady u nás jednoho šmíráka. Přes den, ale častěji v noci jste ho mohli potkat s dalekohledem na krku, jak se potuluje po dědině a načumuje do cizích dvorů, zahrad a oken. Říkal, že nechápe, co nám na tom vadí, že nikoho neomezuje, nikomu neubližuje. V podstatě měl pravdu, ale nám se to přesto nelíbilo a taky jsme řvali. Byl to starší pán, ale přesto si brzy ve tmě vykoledoval pár přes hubu, rozbili mu dva dalekohledy, řešila to policie.

0 0
možnosti
M

MarcusAureliusAntoninus

10. 7. 2008 8:50
Re: Bodejť by neřval

Inteligentní, výstižné . R^:-)

0 0
možnosti
JK

iDaddy

10. 7. 2008 8:03
Ta narážka na "tupé obličeje asijských..."

je xenofobní. Stejně se choval Hitler k údajné židovské fyziognomii.

Píšete o sobě, že se zabýváte judaismem a hebraistikou. Hmmm, podobně se jí asi "zabýval" i ten Hitler.

Já jsem 68 prožil, neviděl jsem rozdíl mezi tím, jestli nám vládli jedni komunisté nebo druzí. Neviděl jsem rozdíl mezi tím, jestli Rus ovládal ČSSR z východu nebo rovnou od nás. Nepozoroval jsem, že by se lidem před rokem 68 žilo lépe. Pod Rusem je jim žilo špatně v jakékoliv podobě. Pro mne rok 68 takový význam nemá.

0 0
možnosti
JD

JituleD

10. 7. 2008 10:46
Re: Ta narážka na "tupé obličeje asijských..."

Ježíšmarjá, kde jsi žil po 68? 100m pod zemí?;-D

0 0
možnosti
LV

LarsenV

10. 7. 2008 7:25
paní autorko

Děkuji.

0 0
možnosti
P

pagca

10. 7. 2008 5:54
Retro pohled

Pred Rusama se podelavat nemusime, ale mohli bychom se chovat chytreji. Je hezke, ze vetsine je dnes jasny rok 1968 a Rusy za to odsuzuji. Malokdo si ale prizna, ze to za dane situace mohlo byt take jinak. Jenom par lidi dokazalo objektivne zhodnotit, ze Rusove bohuzel  to co se delo v Cesku nebudou schopni prijmout a budou reagovat neadekvatne. Mozna misto drazdeni ruskeho medveda, prilis rychleho obraceni rezimu a neochoty s nim jednat to chtelo udelat spise kompromisy.  Situaci by to radikalne neresilo, byla jina doba nez dnes, ale do Polska Rusove take nevlitli.  Dnes si Cesi sve komplexy a nenavist vuci Rusum muzou resit nahlas. Hodne lidem ale stale chybi schopnost situaci realne vyhodnotit. Proste nerozumim tomu co si timto popichovanim a pokrikovanim na ruskeho medveda, ktery je mozna bezohlednejsi a diky cene surovin silnejsi nez drive pomuzeme. Strach z nich asi mit nemusime, ale drazdit je lecenim svych komplexu a zapletanim se do mocenskych hratek asi neni nezbytne nutne.

0 0
možnosti
ST

suchar

10. 7. 2008 6:40
Re: Retro pohled

vstup Rudé armády do Polska by byl u široké veřejnosti přijmut hodně nelibě vzhledem k historické zkušenosti s několikerým dělením Polska mezi Rusko, Německo a Rakousko-Uhersko

0 0
možnosti
AC

Nubiola

10. 7. 2008 5:09
!!!!!!!!!!!!!!!

Pani  autorka!  Za prve v armade SSSR  na  cas okupace Ceskoslovenska  bylo prevazne vojaku z asijskych  republik  ktere  na dany okamzik je nezavisle  staty ktere ne maji nic  s Ruskem  spolecneho. Za  druhe  znam osobne   nekolik Lotysu  ktere byli  v 1968 roce  v Praze  jak  okupanty. Ne vim, ale  lidi  z Pobalti  muzete povazovat  za asiaty? Za treti napriklad  vy by napsali podobny  clanek v  milovany vami Ameriky(  state  spojencu)  vy osobne, myslim meli by  velky problem  se zakonem.

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

10. 7. 2008 5:16
Re: !!!!!!!!!!!!!!!

Stačí se podívat na opičí rysy Leonida Iljiče Brežněva a prototyp tupého asiatského okupantského ksichtu je na světě. Ty krásný Sovětský člověče. Spasiva vam bratja zachvatčiky (Y)

0 0
možnosti
AC

Nubiola

10. 7. 2008 4:13
Autorka je nemocna

Pane boze!!! TA autorka  je normalni???????? Tupe obliceje  asijskych okupantu. Fakt je to hnus.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem