Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Barni

13. 7. 2008 21:48
....

Pánové a dámy. Někde jsem slyšel, že jakou má národ vládu takový je národ sám. Pár desítek minut mi dalo než jsem přečelt sedmi stránkovou diskuzi a musím uznat, ať už jste levicoví či pravicoví chováte se a píšete jak prasata. Nejde mi o chyby gramatické těch já jsem schopný do odstavce nasekat deset, ale co Vy tady máte co kritizovat na co tady chcete reagovat. Politici jsou v porovnáni s Vámi žabaři.

0 0
možnosti
P

prxlan

13. 7. 2008 21:15
děcka, nebuďme hrdinové

Děcka, nebuďme hrdinama. Není důležitý bejt hrdina, ale přežít. A na to je spousta moudřejších a účinnějších taktik, než bejt hrdina.

Mrtvej hrdina, co se o něm v USA učí v dějepisu, už nikdy na pivko ke stánku k řece nezajde. Živej posera jo. Kdo je na tom líp?

0 0
možnosti
B

Blechová

13. 7. 2008 22:03
Re: děcka, nebuďme hrdinové

V klidku si zajdete na to svoje pivko k rece, ono se po vas ani nic jineho nechce.

To jen par magoru tady dela vlny a tvrdi, ze se deje neco prevratneho, vojenske zakladny byly, jsou a budou a nikde se o jejich existenci nereferenduje!

0 0
možnosti
PS

wbgarden

13. 7. 2008 10:07
Budu neustále opakovat

američani tady měli být o pětačtyřicátého a ušetřili bychom si pár desítek let front na banány a hajzlpapír. Jinak je absolutně šokující, že opoziční strana plus ČT dávájí takový prostor ruskému generálovi, který nás prý zatím nemíní bombardovat. To ani za Husáka neměli. Kolik českých generálů vystupovalo v ruské televizi ???? když se jednalo třeba o Gruzii ???? Slušní rusové by se za osmašedesátý měli aspoň sto let stydět.

Jinak žádám okamžitou demisi vedení ČT a nótu případně odvolání velvyslance. Národ který se neumí poučit z vlastní historie je obvykle nucen tuto prožít znovu. Na tom studium politologie nic nezmění. Proti ruským generálům samozřejmě nic nemám, rád s nimi popiju i popěju....Mírumiluvně a s mírou...a ať si postaví klidně deset radarů ve stejné vzdálenosti od nás...

http://www.rezek.biz/skl.htm

0 0
možnosti
B

Blechová

13. 7. 2008 12:07
Re: Budu neustále opakovat

Je mi hloupé se ptát na veřejnosti, ale přeci jen, wbgardene, nejsi moje matka? Pokud ne, pak se jedná o podobnost čistě náhodnou - "a ať si postaví klidně deset radarů ve stejné vzdálenosti od nás...":-)

Jinak naprostý souhlas, Američani od 1945 a byl tu býval naprosto jiný stav, leč KDYBY do minulosti jsou nám málo platná, safra, to jsem dnes slušňák.:-), tak snad bychom je tu mohli mít alespoň pár (kolem radárku)dnes, ne? A generálové ať raději zalezou do nory a stydí se.

0 0
možnosti
H

Handrij

13. 7. 2008 8:23
Jsme již podělaní!

Kolaboranti, kteří jsou ve vládě, jsou již podělaní z Američanů! Kdo nás chce vojensky obsadit? Rusové, ne jsou to krvelační Američané, kteří vraždí ženy a děti v Iránu a Afganistánu. Rusům se nedivím, že se jim nelíbí  radar, který bude moci monitorovat i jejich území. Nelezme nikomu do zadku, buďme nezávislý národ bez cizích vojáků!

 

0 0
možnosti
B

Blechová

13. 7. 2008 8:51
Re: Jsme již podělaní!

Pokud ráčíte být již podělaný, je to jen a jen Váš problém. Američané nás chtějí vojensky obsadit? 250vojáky kolem radaru? Opravdu jste stahl kahoty dost daleko před brodem, který ovšemže není brodem ale cyklistickou stezkou:-). .Krvelačný Američan, to je taky dobrý obrat, kam na tohle chodíte? A Rusům se nelíbí radar? Mně se nelíbí jejich retorika, ale nikdo se mne na to neptá, jich se ovšem na jejich názor na náš radar taky nikdo ptát nemusí, už nejsme jejich 16gubernie, měli by si začit chlapci zvykat... A k tomu Vašemu závěrečnému výkřiku snad jen tolik - Buďme nezávislý národ a svou nezávislost se snažme si uchránit, spojme své síly se skutečným spojencem, nikoliv s kašparem, který je dnes už každému pro smích, umí jen povykovat na levicových taškařicích a občas manifestačně kroutit kohoutkem u neslavného ropovodu nasilí.

0 0
možnosti
SR

smradlavý Rus

12. 7. 2008 22:28
Tupá židofašistka...

Rv

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

12. 7. 2008 22:50
Re: Tupá židofašistka...

smradlavý rusobolševik Rv

0 0
možnosti
MT

Terzi

11. 7. 2008 19:11

Pan nema v lasce ani ruske ani americke generaly, nema v lasce primitivy a arogantni namyslence. Pani by mohla odcestovat na zapad za more, kam jiste jiz cestovala nebo momentalne pripravuje nejake mlecne koktejly v FF...

0 0
možnosti
B

Blechová

12. 7. 2008 8:42
Re: :ú

Dovolila bych si poznamenat, že nehodlám opouštět tuto zem jen proto, že by se tu rád usídlil natrvalo smrad z dob předlistopadových. Je nutné konečně udělat průvan a smrady vyluftovat tím směrem, odkud přitáhly, a to i ty původní, i ty, které se k nim tady dotvořily. 

0 0
možnosti
X

Xman1

11. 7. 2008 17:23
Americka kudlanka laka do pasti, padnem do ni?

Vite pani jaky je rozdil mezi predposranym a nepredposranym clovekem? Ten predposrany ma velkou pravdepodobnost, ze se dozije stari, bude mit deti a ze prozije pomerne dobry zivot. Ten nepredposrany zazije par okamziku slavy, mnohem vic okamziku bolesti, a kdyz bude mit stesti, dostane se do ucebnic a deti si z nej budou dlouha desetileti delat srandu, nez na nej vsichni zapomenou.

Situace je takova, ze jsou zde tri blizke velmoci. EU, USA a Rusko.

EU a USA se temer jiste prateli nestanou, a budou nadale velkymi konkurenty. Je to dano geopoliticky. To same plati pro USA a Rusko. Naopak, pro EU a Rusko to neplati. Tyto mocnosti spolu sousedni a jejich sily jsou vyrovnane. Pokud by se staly jeste uzsimi partnery, vytvorili by silu mnohem vetsi nez ma USA. A to je neco cemu se USA snazi stuj co stuj zabranit. Faktem je, ze RUSKO NENI NEPRITEL A JENOM BLAZEN BY SI HO CHTEL ZNEPRATELIT.

Nechapu lidi co pisou o rvoucim ruskem medvedovi. Vy byste nervali kdyby vam u hranic staly cizi rakety?!

0 0
možnosti
B

Blechová

11. 7. 2008 18:26
Re: Americka kudlanka laka do pasti, padnem do ni?

Jasně, soudruhu, a pod heslem "Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak!" jste se rozhodl dožít! Já Vám v tom nebráním, ale běžte si tam, tady už tohle neplatí! Už pár let to tu neplatí......

0 0
možnosti
JA

master_jarek

11. 7. 2008 14:19
radar

Dojde-li k valecnemu konfliktu mezi USA a Ruskem, z Ceska zbyde mastny flek na mape - o kosti, co se vzprici v ustech si muzete nechat zdat - to budou minuty...

Proc USA vybirali zrovna Cesko? Nebo to vymyslel Tupol? (Y) ... na jednu stranu je pekne kazdy mesic mit z platu par tisicovek navic v podobe snizene dane z prijmu, ale kvuli vecem jako je radar proste ods uz nikdy..

Chybi mi argumenty PRO radarovou zakladnu u nas... poucte me...

0 0
možnosti
B

Blechová

11. 7. 2008 14:22
Re: radar

Chcete tu ruské generály nebo raději americkou základnu?

Paroubek a jeho molodci už zase zvou východního "spojence"!

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

11. 7. 2008 11:36
předposranost......paní se asi

.........:-©:-©:-©

0 0
možnosti
B

Blechová

11. 7. 2008 18:28
Re: předposranost......paní se asi

Ano, z Vás se mi opravdu chce zvracet, máte pravdu!

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

11. 7. 2008 11:31
tupé obličeje asijských okupantů

.........????? 8-o8-o8-o8-o

0 0
možnosti
MN

Forrrest

11. 7. 2008 11:35
Re: tupé obličeje asijských okupantů

Nez tu zacnes psat tupe prispevky, precti si diskusi. Predevsim prispevek 10.07.2008 00:598-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem