Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

3. 6. 2008 11:08
hihi koukám, že nejsem sama

ač ze zásady diskutuji, pokud diskutuji, k tématu článku či k jeho tématu, v tomto případě si neodpustím jedinečnou příležitost, kdy autorka povolila diskusi,zřejmě shodně s ostatními. Vážená dámo, pokud nesnášíte diskue, které by mohly být nedejbože nespouhlasné  (o patologickcých sprosťácích a dacanech nemluvím, ty jsou vždy a všude a v zásadě je s nima dost sranda), pak nevidím důvod, proč psát na blogu, neb je to dost specifický útvar, chápala bych, kdybyste měla své stránky a tam si určovala pravidla. Jistě je to vaše věc, mně to mrzí, protože vaše články vypadaly zajímavě, nicméně blokování diskusí mne jako čtenáře hluboce uráží, proto Vaše články zkrátka už nečtu a soudě dle ostatní diskusní absence nejsem sama. A mimochodem i zdánlivě primitivní reakce diskutéra umí obohatit obzor, to by člověk neřekl, jak dokáže fundovaně reagovat třeba na blog o teorii strun. Pohrdáte lidmi, to je ohavné tak papa užijte si to.

0 0
možnosti

PopelkaNazaretská

2. 6. 2008 9:29
Jaká škoda...

...že nemáme moře. Ale zase, ono by se k té naší nátuře asi nehodilo. Řekla bych, že si docela vystačíme s jihočeskými rybníčky usw. Hurá na čachtání :-) 

Ps: Koukám, že si příště komentář  raději odpustím, abych šla příkladem ;-)

Hezký den!

0 0
možnosti

apokalypsa

2. 6. 2008 10:41
Re: Jaká škoda...

Škoda, že si autorka musí pod své články nakonec přispívat sama :-/Rv

0 0
možnosti

belgian chocolate

1. 6. 2008 9:56
pro tento případ se hodí anglické přísloví

když nesneseš horko, nelez do kuchyně

0 0
možnosti

Klokanecek

31. 5. 2008 23:24
hulvátství a údajný boj proti němu

@ apokalypsa: Nejvíc mě dojímá, jak Věra Tydlitátová neustále dokolečka píše, jak bojuje proti sprostotě a hulvátství, a pak nazývá Petru Edelmannovou fašistickou barbínou a přirovnává ji ke štětkám z E55. Kdyby tu tak někdo podobně hulvátsky Věru Tydlitátovou, z blogu jej jako blogera na 100% vyhodí.

Zajímavou reakci jsem na to nelezl zde:

http://wikipedie.blogspot.com/2008/05/vra-tydlittov-nrodn-strana.html

0 0
možnosti

apokalypsa

1. 6. 2008 9:53
Re: hulvátství a údajný boj proti němu

Zajimave, diky. Ono to stejne dopadne tak, ze ti "kontroverzni" autori budou muset mit svuj vlastni web, protoze iDNES (podobne jako treba autorka tohoto clanku) jsou tvrdi cenzori a nepripusti jine nazory. Ono to opravdu vypada tak, ze teprve az pozemsky svet opusti i tahle generace, teprve pak budeme mit socialismus se vsemi temi neduhy konecne za sebou...

0 0
možnosti

apokalypsa

31. 5. 2008 14:58
Smazte muj prispevek, prosim

Dobry den, musim se smat, jak potlacujete diskusi pod Vasimi "konfliktnimi" clanky a diskusi nechavate jen pod timto bezkonfliktnim clankem. Myslim si, ze to neco vypovida o Vasem charakteru...Chcete proste cist jen ty spravne reakce a bojite se kritiky. Mela byste se upravit vetu ve Vasem profilu "Říkám i to, co lidé nechtějí slyšet" o dodatek "a Vase nazory me nezajimaji". Bravo Rv:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem